Τα κατάφερα!
Μετά από μπόλικο (τελικά ποτέ δεν είναι αρκετό) διάβασμα, έκανα τελικά την "πολυπόθητη" αλλαγή, και είπα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου! Όλα έγιναν όπως τα περιγράφω παραπάνω (ψόφησα βέβαια από την κούραση για να τα κάνω όλα στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αλλά πήγαν όλα πολύ καλά), έφυγε το απαίσιο κόκκινο χαλίκι, έβαλα το Flourite της Saachem (όποιος το χρησιμοποιήσει, προσοχή, θέλει πάααρα πολύ καλό ξέπλυμα!), αρχικά σκεφτόμουν να το σκεπάσω με κάτι πιο ανοιχτόχρωμο, αλλά τελικά δείχνει πολύ όμορφο..
Τα φυτά πήραν τις θέσεις που σκεφτόμουν, έντυσα τη μία ρίζα με java moss, και τώρα πια, βλέποντας το ενυδρείο με πολύ πιο όμορφη διάθεση, περιμένω να μεγαλώσουν για να αρχίσει να παίρνει μορφή..
Υπάρχουν κι άλλες αλλαγές για να γίνουν, ίσως ξαναβάλω σκούρο χαρτόνι πίσω, θα αλλάξω/διορθώσω και τη σύνθεση των ψαριών, πάντως έχω την αίσθηση πλέον ότι μπήκα σε καλό δρόμο, και κάνω το post αυτό για να μοιραστώ αφενός τη χαρά μου, και αφεταίρου να ξαναευχαριστήσω όλους εσάς στο GAB, όχι μόνο για τις απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, αλλά και για τα όσα έχω μάθει "ψαχουλεύοντας" το forum.
Υ.Γ.1. Να και 2 φωτογραφίες (πρόχειρες, από κινητό), από το πριν και το μετά.. Κάθε παρατήρηση και συμβουλή είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ και πάλι!
Υ.Γ.2. Είναι μακριά τα γραφεία του Συλλόγου, αλλά πού θα πάει, κάποια στιγμή θα βρω χρόνο και ελπίζω να τα πούμε και από κοντά!
|