|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
Θα υπαρχει προβλημα με την αντοχη του ενυδρειου και του επιπλου με τοσο βαρος?Σε περιπτωση που αντεχει και το περισσοτερο βαρος τοποθετηθει στη μια πλευρα θα εχει προβλημα? Εννοειται οτι θα μπει φελιζολ και οτι οι πετρες θα κολληθουν Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
μιαλαμε για -200 κιλα δηλαδη περιπου πετρες και αμμος παραπανω νομιζω οκ θα ειναι εχουν πολυ γερες βασεις τα juwel εγω σε καρφουρισιο 100λιτρο που ετρεμε τρελα η βαση απο πριν εβαλα 40+κιλα πετρες και 20 κιλα αμμο και ηταν οκ αλλα ας πει κανεις που εχει φορτωσει το ιδιο ενυδρειο να δουμε!
|
|||
|
|||
![]()
..και εγω αυτο περιμενω,να ακουσω ατομα που εχουν βαλει κοντα στα κιλα μου .....να παρω λιγο θαρρος γιατι μου φαινονται πολλα και με φοβιζει οτι θα ειναι σχεδον μονοπλευρα τοποθετημενα
σε ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στο Rio 180 που εχω εχω βαλει 50-60κιλα πετρες και 15-20 κιλα αμμο, δεν μου εχει κανει κατι, η διαφορα μας ειναι βεβαια μεγαλη αλλα ειναι και θεμα κλιμακας.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΟ δεν έχει κανένα πρόβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
Εχε κατα νου παντως οτι αν βαλεις τοσο βαρος σε πετρες μεσα δεν θα μεινει και παρα πολυ νερο...
|
|||
|
|||
![]()
Αντεχει αλλα μπορεις να μειωσεις το βαρος χωρις να μειωθουν οι κρυψωνες-σπηλιες....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Xρησιμοποιησε υλικα μικρου βαρους σε σχεση με τις πετρες π.χ. κομματια απο σωληνα p.v.c, πετρες λαβα, σωληνα 12/16 και 16/22 πιασμενο με δεματικα,τουβλα με μεγαλες τρυπες κ.λ.π.Εννοειται οτι ολα αυτα θα καλυφθουν με πετρες της επιλογης σου ουτως ωστε να μην ειναι εμφανη.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο Juwel Rio 240 | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 14-02-08 07:58 |
Προτασεισ Για Rio 240 | iliasf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-09-06 15:18 |
Ερωτηση για RIO 240 | Tricky | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-03-06 20:49 |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |