|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Yπαρχει περιπτωση μεταδοσης στον ανθρωπο?? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι και οτι καλυτερο νικο.θα το καταλαβαινες καλυτερα αν εβλεπες ζωντανα το συγκεκριμενο ψαρι...(απο τα χειροτερα θεαματα ειναι...)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα το ψαρι ζει ή μας χαιρετησε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως προσωπικα για να ειμαι σιγουρος χρησιμοποιω γαντια κτηνιατρικης (αυτα για τις αγελαδες!
![]() Ειναι αδιαβροχα και φοριουνται και πανω απο τα ρουχα.Ειναι ψιλα ωστε να μπορουμε να δουλευουμε ανετα, αλλα σχιζονται ευκολα.Ομως.... Ειναι μιας χρησης και τα 100 κοστιζουν 4 ευρω!Ειναι αμαρτια να ρισκαρουμε για τετοια ποσα.Οι φιλοι απο Θεσσαλονικη τα βρισκεται ευκολα στις αρχες της Γιαννιτσων (στον σταθμο)οπου ειναι τα μαγαζια με ειδη κτηνοτροφιας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ποπο ρε παιδια τελικα οι δισκαδες εισαστε πολυ φανατικοι δεν θελω να φανω βαρβαρος αλλα αμα ηξερα οτι υπηρχαν εστω ελαχιστες πιθανοτητες μεταδοσης μιας τοσο σοβαρης νοσου στον ανθρωπο θα το εστελνα απο το μπαλκονι το ψαρι ειπαμε ολα για το hobby αλλα υπαρχει και οριο p.s sorry για την ασχετη σφηνα μακαρι να γινει καλα το ψαρι απλα κουφαθηκα λιγο
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λεμε οτι μπορει να μεταδωθει εννοουμε οτι στην περιπτωση που εχεις καποια πληγη στο χερι και εισαι αλλεργικος σε καποια ουσια τοτε υπαρχει περιπτωση εμφανισης καποιας αλλεργιας.
Οταν θελεις να κανεις σωστη θεραπεια καλο ειναι να χρησιμοποιεις απ`ευθειας την φαρμακευτικη ουσια λογω δραστικοτητας και αποτελεσματικοτητας.Τωρα αν εννοεις οτι επειδη το flagyl και το zinadol ειναι καταλληλα για τις αμυγδαλες τοτε μπορουμε να παρουμε και το General Cure της API που περιεχει μετροδιναζολη ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ,
παιδιά ολα καλα με το δισκάκι! τελικά δεν τόλμησα να κάνω αγωγή με φάρμακα , μου φαινονταν λίγο επικύνδινα ολα αυτά,-το ρίσκαρα δεν μπορώ να πώ- και προτίμησα να κάνω πολλές αλλαγές νερού, πολύ αλατάκι,θερμοκρασία γύρω στους 32και όσο το δυνατόν λιγότερο στρεσάρισμα Ομως ρε παιδιά βλέποντας ολα αυτά που έχουν γραφτεί περί πανούκλας ,και μιλώντας και με παιδιά μέσω τηλεφ. (γειά σου Μανώλη!) δεν παρουσιάσε τέτοιας έκτασης συμπτώματα ο μικρούλης μου ο μπλέ.. Ισως ήταν τυχερός, δεν ξέρω. Περισσότερο φαινόταν σαν να χάνει σε κατά τόπους σημεία το χρώμα του. Τα χρώματα επανείλθαν και σιγά-σιγά και ολα καλυτερεύουν.Τελικά δεν με απογοήτευσε αλλά ούτε και εγώ αυτον. σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας. * η μία φώτο όπως είναι σήμερα, και σας ξάναστέλνω την φώτο όταν παρουσίασε το πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε περαστικα και μακρια ξανα.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS! Help | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-09-07 23:10 |
SOS | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-07 23:48 |
¶ρρωστο σκαλάρι; SOS SOS SOS | KwstasV | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-07 17:16 |
SOS-SOS (Μονομαχος εκτος νερου) | JONNY | Bettas | 43 | 12-02-07 10:02 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |