|
|
||||
|
||||
![]()
Jim το ποστ που παραπέμπεις μιλάει για προσφορά .....
Εκτός αυτού πάνω κάτω ξέρουμε τι εστί Sera σε τεστ ... (χωρίς να θέλω να θίξω κάτι για το κατάστημα που τα προσφέρει !!!) Και επειδή ο άνθρωπος ρώτησε πάνω κάτω τι τιμές θα βρει στην αγορά, επι το πλήστον θα βρεί τιμές απο 12-15 ευρώ ... οπότε είναι δύσκολο να πέσει στην περίπτωση που θα βρει τεστ με 5-6 ευρώ άρα θα φανταστεί πως του πιάνουν τον λώλο... Ας είναι προετοιμασμένος λοιπόν για καμιά 12αριά ευρώ το κάθε τεστ ....
|
||||
|
||||
![]()
Εστησα το ενυδρειο (χωρις φυτα). Προσθεσα στο φιλτρο κοφτο μακαρονι και γεμισα τα κενα με filter wool. Ξεπλυνα καλα ψιλο χαλικακι και το εβαλα. Προσθεσα νερο με αντιχλωριο και το ξεκινησα. Εβαλα τη θερμοκρασια στους 30 και ενα θερμομετρο μεσα.
Αυτα για αρχη. Αυριο θα παω να παρω αμμωνια για να αρχισω το στρωσιμο. Τα τεστ της σερα με τα μπουκαλακια τα πηρα 10 ευρω Δεν εχω βαλει αντλια αερα, ετσι δεν υπαρχει ροη στο νερο. Ειναι κατι απαραιτητο? (Στην αρχη δεν ειχα πλυνει καλα το χαλικι και θολωσε το νερο γεμιζοντας σκουπιδακια.Το αδειασα, το επλυνα καλα και το ξαναβαλα. Τωρα ειναι οκ.) Ελπιζω να ξεκινησα καλα. Thanks για τις ως τωρα συμβουλες. |
|
||||
|
||||
![]()
Όσο καλά και να πλύνεις το χαλίκι βγάζει θολούρα στην αρχή ... μετά καθαρίζει ... υπομονή κάνα 2 μέρες να τραβήξει και το φίλτρο ..
Πρόσεξε με την ποιότητα των Sera (Για υγρά τεστ μιλάμε πάντα .. )
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εβαλα τπτ κατω απο το χαλικι. Αργοτερα θα βαλω java moss, μερικες ανουμπιες και κερατοφυλα. Ελπιζω να μην εχω προβλημα χωρις υποστρωμα. (θα ριξω λιγο λιπασματακι)
------------------------- Θα ηθελα μια απαντηση για το υποστρωμα σε περιπτωση που πρεπει να εχω να αδειασω τωρα το ενυδρειο. Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tetra : 23-01-08 στις 02:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για αυτά που λες δεν χρειάζεσαι υπόστρωμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ. Eυχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε περιπτωση που βαλεις κανα πιο δυσκολο φυτο συμπληρωνεις αντι για υποστρωμα ταμπλετες και υγρα λιπασματα seachem.
@crazyio: ΕΙναι παντοτε θεμα ερευνας αγορας,προσφορων,πολιτικη καταστηματος κτλ...Αν πετυχεις τη καλη τη πηρες(γενικα σε προσφορες).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησεις??? | akillis | Δίσκοι | 2 | 31-12-07 19:09 |
Ερωτησεις | HoG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 12-12-07 14:44 |
Ερωτησεις | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-06-07 13:19 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-05-07 18:14 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! | AFRIKANOFILOS | Bettas | 2 | 20-11-04 23:18 |