|
||||
|
||||
![]()
Μήπως λοιπόν να προτείνουμε τα νανο σαν ιδανικά για φυτεμένο σε κάποιον αρχάριο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο που κι ως που ειναι ιδανικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
πετάς μέσα μια ανούμπια ή μια κρυπτο και με ιδιαιτέρως εύκολη συντήρηση για ένα αρχάριο κάθεσαι και χαζεύεις τα φυτά σου να αναπτύσονται (χωρίς ψάρια και χωρίς φυτά ιδιαιτέρων απαιτήσεων και όχι πολλά φυτά). δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο εύκολο για ένα αρχάριο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και κατι περισσοτερο αδιαφορο..(Μιλαμε παντα για αρχαριους).
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω συμφωνω με τον Τολη.Ο καινουριος στο χομπυ θελει ζωη-κινηση-χρωμα-μπουρμπουληθρες και ψαρια για να ταιζει αβερτα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() By the way, τέλειος ο κύβος σου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι παράδειγμα προς μίμηση melli!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ το μικρόβιο από γυάλα το ξεικινησα. Μετα η γυάλα εγινε 20λιτρο....το οποίο πολλαπλασιάστηκε (το ατιμο!) Χ5, μετά προστέθηκε ενα 30 λιτρο, μετά ενα 54 λιτρο, επειτά ενα 70λιτρο, μετά ενα 120λιτρο, μετά ενα 125λιτρο και.....εχω φτάσει τωρα αισιος στα 240!!!!
(το περιεργο ομως με εμενα ειναι οτι διατηρώ εν ενεργεια και όλα τα προηγούμενα πλην της γυάλας!!!!!) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε βλέπω να μετακομίζεις στην ταράτσα στο τέλος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε ο κύβος και τώρα με κάνεις να παραγγείλω τα τζάμια που σκέφτομαι απο καιρό, σε λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις 50*50*50.
Ακούστε και αυτό το σχετικό: πρίν καιρό σε σπίτι φίλης η οποία τυγχάνει διακοσμήτριας, βλέπω πάνω στο τραπέζι μέσα σε βάζο (κανονικό βάζο) δύο χρυσόψαρα. Τί είναι αυτό? εικαστική παρέμβαση ήταν η απάντηση. Την έπεισα εντέλει πως μέχρι αύριο θα ψοφήσουν και τα έδωσε. Το ανέφερα αυτό γιατί πολλοί διακοσμητές γεμίζουν cafe - bar με ενυδρεία και είμαι αντίθετος σ' αυτό. Μέχρι και μέσα σε τουαλέτα έχω δεί! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για τις καφετεριες.Ειναι μια καφετερια στους Αγ.Αναργυρους που εχει 2 ενυδρεια σε σχημα κλασικης στρογγυλης λαμπας.Το ενα εχει 2 "παπαγαλους" με βαμενα χειλη και το αλλο θαλασσινο με 2 "νεμο" και λιγο ζωντανο βραχο.....Εντυπωσιακο για καποιον που δεν εχει ιδεα απο ενυδρεια.....Αλλα δεν θα ηταν πιο ομορφο στη καφετερια ενα εντοιχισμενο 300αρι αφρικανικο?!
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το νανάκι σου!!!!
Παίζει να σε αντιγράψω [τελίως] σε λίγες μέρες! ΥΓ μία καφετέρια-bar στο μαρουσι την έχουνε γεμίσει με ενυδρεία αλμυρού νερου [με κάτι ψάρια σαν τους pleco του γλυκού],στις κολώνες έχουν μικρα εντοιχιζόμενα ενυδρειάκια με anubies και στην μέση έχουν ένα τεράστιο με έναν καρχαρια + ένα reef πιο δίπλα |
|
||||
|
||||
![]()
νικολα ειναι μια χαρα ωραιο και μαλιστα λεω να κανω και εγω ενα για το δωματιο του μικρου
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο τι θα γίνει ρε φίλε;;; Πάλι πρωτοπόρος καθιερώνεις νέα μόδα;;; χεχε
Πάρα πολύ ωραίο το ενυδρειάκι!!!! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεο ενυδρίο με χρυσόψαρα και προβλήματα... | miz | Χρυσόψαρα | 10 | 29-05-07 21:16 |
Nεο ενυδρειο! | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-04-07 02:47 |
Nεο ενυδρειο-προβλημα στις Ανουμπιες | IRENE | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 26-10-06 16:40 |
Nεο ενυδριο 300 Λιτρα και εξοπλισμος | niouch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-06-05 12:57 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |