|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες ειναι τα 4 ειδη που εχω.. οσο για τις μετρησεις δεν εχω κανει ακομα απο βδομαδα θα παρω τα τεστ..
Και σκεφτηκα μια πιθανη αιτια που ισως να ειναι και χαζη.. μΛεω μηπως φταινε οι πολλες φυσαλιδες που υπαρχουν στο ενυδρειο, δλδ πολυ οξυγωνο,. Μηπως κανει κακο στα φυτα?? και να το μειωσω δε μπορω γιατι την εξοδο του φιλτρου μου την εχω οριακα στη σταθμη του νερου για να αποφυγω αυτο το φαινομενο(με τις πολλες φυσαλιδες) Υ.Γ. Στο φυτο στην 3η φωτογραφια δεν εχω παρατηρησει κατι το ανησυχιτικο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
Αραχνη πανω απο τα φυτα μου | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-06 19:09 |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |
Τα ψαρακια μου ξυνονται στα φυτα. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-04 02:29 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |