|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και η δικιά μου aquatica βγήκε εξω από το νερό και έβγαλε αυτά τα διαφορετικά φύλα αλλα δεν την κλαδέυω γιατι περιμένω μήπως βγάλει μπουμπουκάκια, μαλιστα ειναι πολύ μεγάλη, γύρο στους 70 πόντους. Την έχω φυτεμένη στην αρριστερή γωνία, έφτασε μεχρι την επιφάνεια, ξαπλωσε στην επιφανεια και έφτασε μέχρι την μέση του ενυδρειου και τώρα έχει βγει 10-12εκατοστά πάνω από το νερό, τι λέτε? έχω ελπίδες να την δω ανθησμένη? Το καπάκι το έχω μέρα νύχτα ανοιχτό και το κακό είναι η αυξημένη εξάτμηση του νερού..... αλλά...... και τα φυτά για να είναι όμορφα θέλουν τις θυσίες τους
![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι αρρωστεια η κατι αλλο | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 09-09-07 20:45 |
Πρόβλημα με limnophila aquatica και ένα φύλλο anubias | spirosta | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-06-07 01:09 |
Limnophila aquatica κιτρινίζει. | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-06-06 09:32 |
Platydoras costatus η κατι αλλο??? | Makis M | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 25-05-05 07:34 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |