|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ωραία,
έτσι θα ξεκινήσω και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα λυθούν οι όποιες απορίες (τουλάχιστον στα βασικά). 10,000 l/hrκυκλοφορία μήπως είναι υπερβολικό? ------------------------- όσον αφορά τους δύο αναπληρωτές νερού παραπάνω και επειδή είμαι άσχετος σας λέω ότι θα πάρω έναν για να αποφύγω τυχών μεγάλη διακύμανση στην αλατότητα. Ποιος απο τους δύο όμως εξυπηρετεί καλύτερα στο να μήν φαίνετε στο ενυδρείο? μπορεί να τοποθετηθεί στο ντουλάπι κάτω από το ενυδρείο και να μην φαίνετε καθόλου? δυστυχώς έχω εξαντλήσει με το μέγεθος του ενυδρείου τα περιθώρια και δεν θέλω να κρεμάσω τίποτα, από την πίσω πλευρά πάλι δεν με πέρνει γιατί θα πρέπει να έρθει πολύ έξω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tassos1 : 04-01-08 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |