|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ροδοστομοι
καρδιναλιοι πλεκο λ15 (χωρις κανενα προβλημα) ανγιστρους (χωρις κανενα προβλημα) κλοουν εως ενα σημειο χωρις προβλημα (οταν μεγαλωνουν παραζωηρευουν) σαε οτο οχι γινονται και αυτοι ενοχλητικοι οχι γεωφαγοι μικρογεωφαγοι \ οχι σκαλαρια οχι σεβερουν οχι uaru τωρα αμα εχεις κανα τανκ 1000 και πανω λιτρα τι να πω μπορουμε να βαλουμε καποια απο αυτα μαζι οτι εγραψα ειναι απο προσωπικη εμπειρια και καταληγω παλι στο οτι οι δισκοι μονο με δισκους σε ενυδρεια σα τα δικα μας των 250 300 400 λιτρων ...
|
||||
|
||||
![]()
Δίσκοι-καρδινάλιοι-πλέκο νομίζω οτι είμαι οκ.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γι αυτό άνοιξα αυτό το θέμα...για να γράφουν οι ''παλιοί'' και να μαθαίνουν οι ''νεότεροι''...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν ο Bleher θεωρήται παλιός ή νέος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τολη μου εξηγησα το γιατι .......... γιατι το ενυδρειο δεν ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να φιλοξενησει πολλα ειδη εστω ιδιας ηπειρου........
ασχετα οτι πολυ το κανουν......... τα μποτια και τα σαε και τα οτο τα προτεινα σε μικρη ηλικια και με επιφυλαξη........μετα δημιουργουνται προβληματα..........και παλι μιλαω σε ενυδρεια των 200 250 300 350 400 λιτρων ...... ------------------------- ειπα μετα απο τι προταση.........: τωρα αμα εχεις κανα τανκ 1000 και πανω λιτρα τι να πω μπορουμε να βαλουμε καποια απο αυτα μαζι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 31-12-07 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ασθένεια δίσκων? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Δίσκοι | 5 | 25-04-07 20:42 |
Φαγητό δίσκων | Noni | Δίσκοι | 12 | 18-04-07 09:50 |
Γένος δίσκων Please help.. | hoby | Δίσκοι | 6 | 21-03-06 09:59 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |