|
|||
|
|||
![]()
γειά σε όλους, είμαι νέος στο σπορ και
![]() Πρόσφατα αγόρασα ένα μικρό ενυδρείο για αρχή, αλλά δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα από ενυδρεία.Μπορεί κάποιος από την παρέα να μου δώσει γενικές πληροφορίες?Όπως τι χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά και να μήν ''χάνω'' ψάρια¨? Ευχαριστώ Αποστόλης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!! Μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας εδώ! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388
Και συνεχίζεις εδώ www.tsamisaquarium.gr Όποια απορία έχεις θα την λύσουμε!!! Καλό διάβασμα!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κολος ηρθες και χρονια πολλα!!!
------------------------- οποιος βιαζεται σκονταφτη.....ΚΑΛΟς ηρθες!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akillis : 27-12-07 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα!
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες, και απο εμενα ξεκινα διαβασμα-αυτο κανω και εγω-και να δεις που σιγα σιγα ολα θα παρουν μια σειρα μεσα στο μυαλο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες φιλε.. θα παρεις παρα πολλες γνωσεις εδω, οπως αλλωστε πηρα κ εγω.. χρονια πολλαααααα
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα μας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως παει το διαβασμα...;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην μεγάλη παρέα μας!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλωσορισες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες και απο εμενα και καλη διαμονη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|