|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περα του οτι ειμαι εναντια στη χρηση του φελιζολ, δεν ειναι φρονιμο σε τοσο μεγαλα ενυδρεια να βαζεις 200-300 κιλα πετρες πανω σε φελιζολ. Επισης βαλε πολλες και μικρες πετρες γυρω απο τις μεγαλες πετρες, ειναι παραδεισος για τα νεογεννητα ψαρακια, ετσι εκανα εγω με αποτελεσμα να αυξηθουν θεαματικα τα ποσοστα των επιβιωσαντων ψαριων.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις πληροφοριες αλλα το ενυδρειο οπως ειναι τωρα ειναι δυσκολο να κανω τετοιου ειδους αλλαγες και επειδη τα βραχια που εχω βαλει ειναι πολυ βαρια και μονο για το βαρος φοβαμαι που δεν εχει αμεση επαφη με το γυαλι(πανω στην αμμο) αλλα δεν ξερω απο την πιεση που ασκει το βαρος μου κανει ρωγμη
|
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φοτο απο τα ψαρια μου http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1200139883
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το χελι (ταγκανικα ειναι?) δεν θα σου μεινει γεννα ή μικρο ψαρι μεσα...
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα εξηγειται ποιος ηταν ο υπευθυνος.και ειναι tanganyika
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |