|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σου απαντω οχι ως ειδικος αλλα επειδη προσφατα περασα παρομοιο προβλημα με την Alternanthera μου. Κι εμενα παρουσιασε καφε κηλιδες οι οποιες μετα εγιναν τρυπες και το φυτο αρχισε να κατσαρωνει και να "φωναζει" οτι κατι του ελειπε. Το προβλημα λυθηκε με προσθηκη καλιου 2ml/ημερα -εχω 80λιτρα-.
Εσυ απο οτι βλεπω βαζεις καλιο αλλα εχεις και πολυ υψηλο φωτισμο που πιθανοτατα αυξανει την αναγκη των φυτων για ικανοποιητικες δοσεις λιπανσης και CO2. Σε καθε περιπτωση σου μεταφερω την δικη μου εμπειρια και δεν μπορω να σε βοηθησω λεγοντας σου ακριβως τι πρεπει να κανεις, γι αυτο περιμενε να σου απαντησουν οι πιο εμπειροι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρείς ερωτησούλες για τροπικά... | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-02-07 16:19 |
Στρώσιμο θαλασσινού ενυδρείου και ένα κάρο ερωτησούλες... | unreg | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 21-04-05 13:44 |
Νέο ενυδρείο !! Και ερωτησούλες !! | cxenos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 32 | 18-12-04 02:55 |
Δυο ερωτησούλες!! | Αλεξης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-03-04 04:20 |