|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο κόκκινη η bacopa σου ε; χμ,κάτι λείπει νομίζω στη δικιά μου, φως το πιθανότερο.
![]() Βασικα εχω παρατηρήσει το εξής: ξεκινώντας την ενασχόληση με τα φυτά, θες όσο περισσότερα γίνεται (κ μιλάω εκ πείρας) με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στο ενυδρείο. Και ΟΚ, όλοι ξέρουμε οτι οι βαλισνέριες πανε στο πίσω μέρος, αλλά τι γίνεται με τους ανεξέλεγκτους δρομείς; Και οι δικες μου, που εχουν προσωποικότητα ![]() Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ίσως έχει ερθει η ώρα να αποφασίσεις ποια φυτά θες και σου ταιριάζουν (αλλά και αναπτύσσονται στο ενυδρείο σου, με τις παρούσες συνθήκες) και να μείνεις σε 3-4 είδη. Εγώ αυτό αρχίζω να εφαρμόζω. καλή η προσπαθεια σου, ωραία η ποικιλία, αλλά θελει δουλειά. Τα λέω σε σενα να τα ακούω και γω ![]() πάντα φιλικά
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος για full planted 80 lit | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-09-07 12:51 |
Full Planted | Steve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 32 | 18-07-07 12:02 |
Τι φωτισμο για 250 λιτρα full planted? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-09-05 07:26 |
micro - Planted | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-01-04 01:40 |
Full planted ενυδρειο | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:43 |