|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και γω θα ερθω, αλλα θα σας βρω κατευθειαν στην καλαμαρια...οποτε μη με περιμενετε στα carrefour...
|
||||
|
||||
![]()
Socrati δεν ειπαμε ομως, σε πιο ακριβως σημειο θα βρεθουμε?εκει το παρκινγκ ειναι χασιμο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε τωρα.....??μονο εμεις οι 4-5 νοματαιοι..θα ειμαστε......???????
![]() πολυ λιγους μας κοβω.... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλημερα..Θα ειμαι και εγω εκει.Σε ποιο σημειο του παρκινγκ ομως??
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως και εγω λογω εκτακτων οικογενειακων υποχρεωσεων....θα λαμπω δια της απουσιας μου......να παρει.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη και ολοι οι υπολοιποι, θα συναντηθουμε στο παρκινγκ, μπροστα στην κεντρικη εισοδο του σουπερ μαρκετ.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια η επισκεψη στο σπιτι του Κ. ΜΙΧΑΛΗ ηταν το κατι αλλο, εμεινα εκπληκτος με ολα οσα ειδα και ακουσα...ΣΥΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ.....Θα το διαπιστοσετε αλλωστε και απο τις φωτο που θα βαλουν τα παιδια...
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |