|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εστειλα και στη juwel να δουμε τι θα πει.. Οταν γινουν καποιες αλλαγες παντως λεω να βαλω κοντρες πανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστό είναι να σου το αντικαταστήσουν ή τουλάχιστον να σου δώσουν αυτοί την λύση!!!
Το να βάλεις κόντρες μόνος σου δεν το καταλαβαίνω! Με την έννοια οτι αγόρασες ένα ενυδρείο και πρέπει να είναι σωστό! Αλλιώς το έφτιαχνες (λέμε τώρα) από την αρχή μόνος σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
Στην απαντηση που μου εστειλαν, αναφερουν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ειναι λεει αναμενομενο να παρουσιαζεται καμπυλωση 3-5mm...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μη χειροτερα!!!(χαλασαν κι οι Γερμανοι...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις στείλει το σχηματάκι που μας δίνεις ποιο πάνω ή κάποια φωτογραφία?
|
|||
|
|||
![]()
Οχι ακομα καλυτερα... Εστειλα φωτογραφια που φαινεται το προβλημα και ενα σχεδιο σε Autocad με ενσωματομενη τη φωτο και γραμμες που τονιζουν πως ειναι η παραμορφωση και μετρημενες αποστασεις σε χιλιοστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με εκπλήσει η απάντηση !!
Αλλά από την άλλη είναι οι κατασκευαστές, δεν ξέρω τι μέτρα μπορείς να πάρεις στην περίπτωση αυτή!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν το βάζεις να το δούμε και εμείς! Πάντως πιο πολύ στέκει να είναι κατασκευαστικό πρόβλημα παρά να έγινε από το νερό. Επειδή γνωρίζω
από κατασκευή γυαλιού, η καμπυλότητα μπορεί πραγματικά να παρουσιαστεί και όντως είναι απόλυτα ασφαλής. Απλά θα περίμενα ένα τέτοιο τζάμι να πήγαινε για ανακύκλωση στο φούρνο παρασκευής του και όχι προς διάθεση. Να επισημάνω ότι από υδροστατικής πλευράς, η μέγιστη πίεση που ασκεί το νερό στα τζάμια (κάθετη δύναμη στο τζάμι) είναι στη ΒΑΣΗ και όχι επάνω (η δε συνιστώσα στα 2/3 του ολικού ύψους του τζαμιού από τη βάση). ¶ρα δεν θα μπορούσε η καμπύλη να οφείλεται στο νερό, αφού η δύναμη που ασκείται στο τζάμι στην επιφάνεια του νερού είναι μηδέν. ------------------------- Τα κινέζικα προϊόντα ελέγχονται όντως από τις μεγάλες εταιρείες, αλλά πολλές από αυτές έχουν χάσει τη μπάλλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis_p : 22-11-07 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Juwel κατασκευάζονται στην Γερμανία ή στην Κίνα;
Δεν ειρωνεύομαι (rio 180 έχω) απλά κάποιος μου είπε ότι είναι κινέζικα. Και ξέρετε ότι ορισμένα κινέζικα προϊόντα εκρύγνυνται!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορει να τεκμιριωθει το παραπανω καπως...
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα και αν κατασκευαζονται στην Κινα την γραμμη παραγωγης και ελενχου την εχει παλι η juwel και καμια εταιρια δεν ρισκαρει να χαλασει το ονομα της
![]() βεβαια η απαντηση οντως ειναι λιγο περιεργη. Ειναι σαν να μας λενε οτι και κινεζικο(καθαρο) ενυδρειο να παρουμε και να κανει μια μικρη κοιλιτσα δεν υπαρχει προβλημα.............. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι κανουν τα δισκακια μου;;;;; | Pritanis | Δίσκοι | 25 | 04-05-08 10:16 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |
τι να κανω τα κισσ | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-02-07 21:47 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |