|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τη φωτο, είναι πολύ ωραίο! πόσο καιρό "τρέχει";
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 22-11-07 στις 08:24 |
|
||||
|
||||
![]()
ΤΕΡΑΣΤΙΟ.............
Καλή επιλογη έκανες στην λίμνη ![]() Ολα τα είδη που εχεις ειναι της πέτρας,μπορείς να βάλεις και καμιά 20 ciprichromis για να σου γεμίσουν τα πάνω στρώματα και κάποια για την άμμο. Βάλε και άλλες πέτρες.. |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω κρεμυδες.τι γνωμη εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τί ειναι αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
crinum?
|
|||
|
|||
![]()
Ενα καλο κοπαδι Cyprichromis οντως θα γεμισει τα πανω στρωματα νερου με τον καλυτερο τροπο.
Σιγουρα θες κι αλλες πετρες, τουλαχιστον αλλο τοσο ογκο απο αυτες που εχεις τωρα. Να υποθεσω απο την "καινουργια" εμφανιση των πετρων οτι ειναι νεοστημενο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν μου αρέσουν τα ενυδρεία χωρίς φυτά (σόρυ αλλά φανατική μποστανού
![]() Μου άρεσαν όμως πολύ και οι άσπρες πέτρες ![]() Που τις βρήκες; Τι πέτρες είναι;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε πολλη καλο το ενυδρειο σου!!!! σαν μεγεθος ειναι το ονειρο του καθε χομπιστα απο εκει και περα ισως καποιες μικρες αλλαγες στην διακοσμηση θα ολοκληρωνε το ονειρο πολλη καλη προσπαθεια ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
το ενυδρειο μου! | fotislab | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 09-09-07 21:35 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρειο μου. | Isidoros | Malawi | 48 | 05-02-05 20:51 |