|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελαφριά το πήρες (το σχόλιο μου με το βρώμικο νερό της ΑΟ).....
![]() Λοιπόν... κάτι χοντρό έχεις(ουμε) παραβλέψει με σκληρότητες 13 από ΑΟ και με τύρφη, αλλά εγώ παραδίνομαι. Εκ μακρόθεν, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο.... Καλή σου τύχη. |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα, απο το 19 που ηταν το gh αρχικα αφαιρεσα αμμο και πετρες, εκανα αλλαγη 120 λιτρα νερου σε 3 μερες σταδιακα (συνολο120 λιτρα μην παθουν και οσμωτικο σοκ) και προχθες εβαλα τυρφη. μεχρι και χθες που μετρησα η gh ειχε πεσει στο 13 αρα ειμαι σε καλο δρομο μαλλον.....θα ενημερωσω!ευχαριστω για τη βοηθεια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον η ολικη βρισκεται στο 10 και κατεβαινει...ευτυχως. μαλλον οι πετρες εκαναν τελικα τη δουλεια! αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη κανω αλλαγες της ταξης των 50 λιτρων ανα 3ημερο και η σκληροτητα πεφτει αργα και κουραστικα για μενα, θα μπορουσα αντι για αλλαγες να βαζω ρητινη απιονισμου στο φιλτρο το εσωτερικο για μια ωρα πχ καθε 3ημερο? λεω για τη ρητινη που δινει η ro-man το λεγομενο DI.
|
||||
|
||||
![]()
5
![]() ![]() ![]() ατιμες πετρουλες
|
||||
|
||||
![]()
Μια και έβαλες και τύρφη πρόσεχε και λίγο το ΡΗ σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
6.5 σταθερο με kh στο 1,3
|
||||
|
||||
![]()
Νικήτα πολύ χαμηλό το ΚΗ σου πρόσεχε!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέτρηση GH | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-07 15:39 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
Help.. GH++++ | alkis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 24-10-05 22:43 |
gh,kh | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-10-05 15:06 |
Αυξημένο GH | Vlachos Stamatis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-11-04 02:13 |