|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με τι ειδους κολλα μπορω να κολλησω ενα κομματι plexi
στον πυργο υπερχειλησης μου για να τον κρυψω? Η εποξικη της bison ειναι ασφαλης για αυτη τη δουλεια?
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ είσαι ο μάστορας αλλά κάτι πιάνουν και τα χέρια μου ....
![]() Προϊόν που να κολλάει με ασφάλεια plexy glass και γυαλί δεν έχω βρει ακόμα. Η τεχνική που έχω δοκιμάσει και είναι μια χαρά είναι οι μικρές τρύπες στο plexy και μετά σιλικόνη. Διάβασε το άρθρο μου εδώ όπου στο βήμα 3 περιγράφω το πως κόλλησε πλαϊνή κατασκευή που μάλιστα σηκώνει περίπου 2 κιλά βάρος. |
|
|||
|
|||
![]()
Εφόσον δεν υπάρχει πίεση, η σιλικόνη είναι μια χαρά.
Δεν μπορεί να κάνει τρύπες, γιατί θέλει να κρύψει την υπερχείλιση ![]() Από την άλλη έχεις σκεφτεί ότι το γυαλί θα γεμίσει σε λίγο καιρό κοραλλίνη και άλλα διάφορα... ![]() Φίλος το έχει αφήσει έτσι και δεν φαίνονται και πολλά πράγματα...
|
||||
|
||||
![]()
¶ν λέμε την ίδια (μιά κόκκινη γύρω στα 12 ευρώ) είναι ότι καλύτερο,κολλάει τα πάντα και έχει αρκετή ελαστικότητα,βέβαια σε plexi δέ την έχω χρησιμοποιήσει,τοξική είναι σίγουρα αλλά δέ ξέρω άν είναι βλαβερή εφόσον στεγνώσει....
|
||||
|
||||
![]()
Mαλλον σιλικονη θα βαλω και θα το σφηνωσω με κανα φιλετακι τζαμι.
Γιαννη δεν μπορω να περιμενω την κοραλινη ασε που θα εχει ενσωματωμενο το χτενακι για το ξαφρισμα.
|
|||
|
|||
![]()
Για την ιστορία… εγώ ένα χώρισμα που είχα φτιάξει με τζάμια, το έκανα με δυο των 5mmπάχους και στην μέση έβαλα μια αφίσα μαύρη αφήνοντας περιμετρικά γύρω στον πόντο. Σιλικόνη περιμετρικά και έγινε μια χαρά…
|
||||
|
||||
![]()
προσφτα ειδα ενα ενυδρειο κινεζικο που οι πλαινες πλευρες του ηταν πλεξι και οι αλλες τζαμι κολλημενες με συλικονη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το plexy glass που ήταν στο παράδειγμα ;
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΠΛΕΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΟΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΛΕΧΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο από plexi ....βοηθεια!!! | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 06-01-07 17:13 |
plexi glue | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 08-03-06 23:07 |
Glass Catfish | namesis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 11-01-06 16:23 |
Plexi Cube | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 16-12-05 19:37 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |