|
||||
|
||||
![]()
Η επιστημονική ονομασία για τα τιγράκια και τα πιγκουινάκια ποιά είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
puntius tetrazona ειναι τα τιγρακια Thayeria boehlkei τα πιγκουινακια
|
|||
|
|||
![]()
Τιγράκι --> Puntius tetrazona
Πιγκουνάκι --> Thayeria boehlkei |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστωωωωω! Ετοιμάζομαι να κάνω μια αξιοπρεπή παρουσίαση του ενυδρείου μου!
------------------------- Για τα ινδιανάκια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 07-11-07 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Hyphessobrycon eques
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!! Πριν έκανα λάθος..τιγράκια δεν έχω!! Κάποτε είχα....!
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.liveaquaria.com/product/categ.cfm?pCatId=830
εδω εχει εναν καλο καταλογο με φωτογραφιες ψαριων για να βρισκεις ευκολα ονοματα ψαριων που δεν ξερεις αλλα οχι και τοσο αξιοπιστο σε πληροφοριες για συντηρηση!
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!!!
Λοιπόν έχω: 4 Brachydanio rerio (zebra) 4 Gymnocorymbus ternetzi 1 Pterygoplichthys (Glyptoperichthys) gibbicepts 4 Hyphessobrycon pulchripinnis (Lemon tetra) 3 Thayeria boehlkei 7 Hyphessobryon eques Οι αριθμοί είναι στο περίπου +-1! Το ενυδρείο είναι 120lt! Τι λέτε? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσκολία με τις ονομασιες ψαριων | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-06 11:45 |