|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας παιδιά... Κάνω θεραπεία σε γκάπυ με sterazin της waterlife για κόκκινα βράγχια...
και τώρα θέλω να ρωτήσω... Τις προγραμματισμένες αλαγές νερού μπορώ να τις κάνω??Ή πρέπει να περιμένω να τελειώσει η θεραπεία??? |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγες μπορεις να κανεις και μετα να προσθετεις την ημερησια δοση φαρμακου. Αν ξεχαστεις και κανεις αλλαγη μετα την δοση τοτε απλως προσθετεις το αναλογο φαρμακο για τα λιτρα που εβαλες. Καλα ειναι κατα την διαρκεια της θεραπειας να αυξησεις την θερμοκρασια στους 29-30. Βοηθαει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Thnx Raven για την γρήγορη απάντηση...απλά με τη θερμοκρασία δεν μπορώ να κάνω κάτι πιο πάνω απο 26 γιατι έχω αρκετά φυτά και φοβάμαι μην τα χάσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για λίγες μέρες δεν τα χάνεις τα φυτά εκτός και έχεις τίποτα πολύ δύσκολα ! το οτι θα την ακούσουν κάπως ναι !
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα κανε αλλαγες νερου αφου τελειωσεις με την θεραπεια,επισης βαλε
και ανθρακα να τραβηξει τα υπολειμματα του φαρμακου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από θεραπεία | geokary | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 29-03-07 14:35 |
Θεραπεία με αλάτι | klime | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-01-07 14:48 |
Θεραπεία Ick με αλάτι | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-03-05 19:27 |
Αλλαγή νερου και φίλτρου | filippas | Malawi | 16 | 19-06-04 16:11 |