|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η απάντησή μου αφορά τα ψάρια που βρίσκεις σε ελληνικά νερά,όχι τα τροπικά....Σκέψου να πιάσεις τσιπούρα και κέφαλο και να τα βάλεις σε 100 λίτρα ενυδρείο....Είναι κρίμα ή δέν είναι.Θα επιβιώσουν?Μιλάω για ενήλικα....Μιλάω με το δικό μου μυαλό και ίσως αυτά να μή στέκουν,αλλά αυτά τα ερωτηματικά μου δημιουργούνται.Πείτε μου να ξέρω γιατί προσωπικά θα ένιωθα πολύ άσχημα άν έβαζα σε 100 λίτρα ενυδρείο ένα πελαγίσσιο ψάρι,άν μου πείτε ότι σκέφτομαι λάθος ειλικρινά θα το δεκτώ και θα ανακουφιστώ.
Φιλικά επίσης.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
εμβολιασμοσ σε αλμυρο νερο!!γινετε? | joe21r | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 09-03-06 23:44 |
Μεσογειακό ενυδρείο -help | bakogiannisd | Μεσογειακό | 2 | 19-12-05 11:44 |