|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίχνωντας τροφή πριν από λίγο στο ενυδρείο τι βλέπω;;; Σκάνε μύτη δυο μικρές κεραίες πίσω από τα νέα φύλλα της ανούμπιας και σοκάρομαι (τι είναι αυτό κτλ). Μετά από προσεκτική παρατήρηση διαπιστώνω πως είναι μια μικρή γαρίδα. Γέννα λοιπόν...αισθάνομαι πολύ περήφανος. Σε κάνα δυο εβδομάδες θα ξέρω πόσα είναι συνολικά τα μωρά (φαντάζομαι πως όταν γεννάνε οι γαρίδες δε βγάζουν μόνο ένα
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |
φιλτρο Αμμου (φτιαξτο μονο σου) και PH? | PanosII | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 28-06-07 19:14 |
Έτοιμη η παρουσίαση και του δικού μου | Παπαδόπουλος Κώστας | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 24-05-07 13:43 |
Υπεροξειδιο του υδρογονου (οξυζενε) και αλγη ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 23-01-07 17:05 |