|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστυχως σε στεναχωρω,αλλα δυστυχως ετσι ειναι..δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18234 και στοπαρελθον τι εχει συζητηθει.. για το υψος θα σο απαντησουν οι πιο εμπειροι των ειδω αυτων..εγω ειμαι της αλλης λιμνης.. ![]() για το εκτοζον κανε μια αναζητηση καθως δεν ξερω να σου πω ακριβως τι κανει,διοτι δοξα το θεο δεν εχω ασχοληθει με φαρμακα..φτου φτου.. οσον αφορα το πετ σοπ,αν ειπες οτι σε 60λιτρα θες να βαλεις labidos και σου ειπαν ναι ειναι για ![]() ![]() επισης οσα σου ειπαν για τις πετρες ειναι ![]() ![]() τις βραζεις,τις βαζεις σε χλωρινη,τις ξεπλενεις παρα πολυ καλα,και τις βαζεις σε νερο με πολυ αντιχλωριο..και ετοιμες! βεβαια αυτο στο ειπανε γιατι αν τις παρεις απο αυτους θα πληρωσεις 5€το κιλο..εγω με 22€πηρα 45κιλα.. ![]() ![]() ![]() προταση μου ειναι αν μπορεις να επιστρεψεις το ενυδρειο και να παρεις ενα 150-200λιτρα αν θες να φιλοξενησεις τετοιες κιχλιδες..λυπαμαι που σε στεναχωρω αλλα ο μονος τροπος ειναι αυτος..για να εχεις ψαρακια να χαιρεσαι..διαφορετικα νομιζω πρεπει να κοιταξεις για κατι αλλο.. Υ.Γ.ελπιζω να καταλαβες οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,αντιθετως υπαρχει ορεξη και καλη διαθεση..πιστευω απο ολους εδω μεσα..
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NUTRAFIN CO2. Φυσσαλίδες σαν τρελές!!! | giannis_neo_iraklio | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 29-07-07 14:57 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Όταν το θερμόμετρο δείξει 33,4....... | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 15-07-05 18:45 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |