|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ναι imaikl , έχω το eheim professionel 3 , αλλά το απλό και όχι το thermo (δυστυχώς αγνοούσα την ύπαρξη του όταν το αγόραζα πριν περίπου 2 μήνες). Εάν το γνώριζα σίγουρα αυτό θα αγόραζα. Νομίζω η καλύτερη λύση είναι οι θερμοστάτες που μπαίνουν σε σειρά με το φίλτρο σαν αυτό εδω http://www.cheapet.gr/catalog/produc...roducts_id/441 . Η ερώτηση μου είναι αν στομώνει κάποια στιγμή και αν γενικά επιβραδύνει την δύναμη του φίλτρου? Εάν κάποιος έχει τοποθετήσει κάτι τέτοιο , υπάρχει πρόβλεψη να ανοίγει με κάποιο τρόπο και να καθαρίζεται from time to time? Ο θερμοστάτης αυτός μπαίνει στη σωλήνα εισόδου , η σωστότερο και λογικότερο στην εξόδου του φίλτρου?
|
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |
| Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
| ψυξη/θερμανση | mikele | Δίσκοι | 29 | 02-06-06 10:27 |