|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πέτρες σίγουρα κατά την άποψη μου πάντα είναι λίγο χοντροκομένες, κάτι τέτοιο. Όλες οι πέτρες στη δεξιά πλευρά του ενυδρείου είναι ογκώδεις, αλλά και στην αριστερή που είναι μικρότερες, πάλι κάτι δε μου πολυαρέσει..όπως και το πυθάρι, ε; Ακόμα δεν βλέπω καλά τι χαλίκι έχεις, μου φαίνεται σαν αυτό το πολύχρωμο που βάζουν στις γυάλες..Όσον αφορά τα ψάρια σου, θα σου πούν οι ειδικότεροι..Καλή συνέχεια, όσο διαβάζεις θα το κάνεις υπέροχο!
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
να και το ενυδρειο μου... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 05-03-05 02:21 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |