|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά καφέ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κατι πρασινες πιτσιλιες και μου ειπαν οτι ειναι αλγη.τωρα αυτο ειναι καλο η κακο?
------------------------- ναι καφε πρως το χακι ειναι!!!τι ειναι? ------------------------- παιδια παντως ευχαριστω που ασχοληστε !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 11-09-07 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Η καφε αλγη ειναι συνηθες φαινομενο σε νεα ενυδρεια, θα κανει τον κυκλο της και θα φυγει αν ολα ειναι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα φανταζομαι οτι ειναι συνηθες φαινομενο σε παλια ενυδρεια.εμενα ειναι 20 ημερων περιπου.μου ειπαν ακομα να ριχνω καθε μερα βακτηριδια επειδη εχω ανεβασμενο το no2
|
|
|||
|
|||
![]()
.......
|
|
||||
|
||||
![]()
και κατι τελαιφτεο γιατι σε επρηξα.στο τζαμι υπαρχει σε μεγαλη επιφανεια μια ασπριλα οχι εντονη και καθαριζεται ευκολα.αυτο τι ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από φρέσκα άλατα μέχρι πρωτεϊνη κλπ! Πως περίπου είναι? και περίπου σε ποιο ύψος του τζαμιού?
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον ειναι ενα πολυ αχνο πραγμα που το παρατηρησα οταν κοιταξα απο το πλαι μεσα στο νερο και ειδα μια δαχτιλια απο το χερι μου,σχεδον σε ολο το μπροστινο τζαμι.σαν να βλεπεις τα χνωτα σου σε τζαμι αλλα αρκετα ποιο ανεπεσθητο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προς το παρόν μην δίνεις σημασία! Λογικά επίσης κάποιο είδος άλγης είναι έτσι όπως το λες! Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σημερα εκανα παλι μετρηση και το no2 ειναι παλι στο 10με15 και δε λεει να πεσει με τιποτα ριχνω καθε μερα βακτηριδια.
να θυμησω πως αλαξα φιλτρο προσφατα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω ότι προσπέρασες χωρίς προσοχή το σημαντικότερο μήνυμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέστα βρε dimitris21......!!!!!! Να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί να το δει!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε μαρακι το ειδα!!!αλλα θελω να βρω χρονο και μετα να απευθηνθω σε καποιον!!!μετα βιας προλαβαινω και γραφω στο φορουμ!μη βαρας!!!παντως σημερα εκανα τεστ και τα πραγματα ηταν καλητερα.αν παρω μποιλι απλα βγαζω τα δικα μου πραγματα απο το ενυδρειο και βαζω τα (ετοιμα)?
------------------------- απο το φιλτρο ηθελα να πω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galisgsxr : 13-09-07 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα πλύνεις το βιολογικό υλικό του στρωμένου ενυδρείου μεσα στο δικό σου αστρωτο ενυδρείο, το νερό θα γινει καφέ και θα φαίνεται πολυ βρώμικο αλλά σύντομα το φίλτρο σου θα κατακρατήσει τη βρωμιά και το νερό θα γίνει πάλι διαυγές. ¶λωστε αυτό είναι το ζητούμενο, να εγκατασταθούν τα βακτήρια στο φίλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και δεν θα ξαναριξω βακτηριδια μετα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δέ χρειάζεται,άπαξ και μπολιάσεις το φίλτρο σου και εγκατασταθούν τα βακτηρίδια μέσα,γιατί να συνεχίσεις να το φορτώνεις με ζουμιά?Αυτά τα βακτηρίδια που έχεις στο μπουκαλάκι είναι για τη διαδικασία στρωσίματος,άμα το φίλτρο σου στρωθεί με τη <<μπίχλα>> από άλλο στρωμένο φίλτρο είναι περιττό νομίζω....
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια αντι να κατεβουν τα νιτρωδη ανεβηκε η γενικη σκληροτητα!!!τι να κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι τεστ είπαμε οτι μετρας?
|
||||
|
||||
![]()
tetra υγρο αλλα εχω και στικ τα ιδια λενε και τα δυο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τότε κάτι έχεις μέσα στο ενυδρείο το οποίο ανεβάζει τη GH!
Έχεις κάποια πέτρα (που μπορει να είναι ασβεστολιθική) ή κοράλι κλπ κλπ ?
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχω τιποτα μονο ψαρια και πλαστικα φυτα.τιποτα του κεφαλιου μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Για μέτρα πάλι μήπως έγινε κάποιο λάθος και μέτρα και το νερό της βρύσης σου!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |
ΚΟΡΑΛΙΑ & ΨΑΡΙΑ απο Intrnet | IVAN | Reefsafe | 11 | 03-03-07 21:27 |
Βοηθεια μετα το στωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 02-10-06 21:22 |