|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο φωτισμός του ενυδρείου σου είναι αρκετός και ίσως προκαλέσει πρόβλημα (άλγη). Σωστά σκέφτηκες να αυξήσεις το co2 αλλά το diy είναι για μικρά ενυδρεία=λίγα λίτρα. Στην περίπτωση σου (170Λ) χρειάζεσαι μπουκάλα αν θέλεις να ξεκινήσεις με σωστές προϋποθέσεις για φυτεμένο ενυδρείο. Εδώ θα δεις ένα πίνακα που βρίσκουμε την ποσότητα του co2 (pH σε σχέση με την KH).
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα, υπάρχει συσκευή μέτρησης CO2 σε ppm μονάδες...οχι αυτά τα βεντουζοαναρτώμενα διαφανή κουτάκια τύπου sera κλπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει σε μορφή υγρού τεστ.
|
|
|||
|
|||
![]()
κάτι σαν μόνιτορ /κοντρόλερ εννοούσα
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΔΕΝ με εννόησες, ψάχνω για ΚΗ και CO2 μονιτορ...
να μετρά εν ολίγοις CO2 σε ppm... μακριά απο όλα αυτά τα χρωματιστά αντιδραστήρια.. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω υπ'όψιν μου κάτι τετοιο! αλλά κάνε μια αναζήτηση στο net! και στο aquaristic όλο και κάτι μπορει να βρεις!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για CO2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-07 16:11 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |
ερωτηση για co2 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 12:00 |
Ερωτηση για diy co2 | gleboukas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-08-06 09:12 |