|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εν μέρει ισχύει αυτό που λες noe! Κάτι ανάλογο με αυτό που λέγετε για τα σκαλάρια και τους δίσκους (εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν).
|
|||
|
|||
![]()
_antonis_ θα ηθελα χωρις παρεξηγηση να διαβασεις αυτο:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς παρεξήγηση admin φυσικά και το έχω διαβάσει (προφανώς έχει ήδη πέσει αρκετό διάβασμα). Απο κεί και πέρα, αν είδες το πρώτο μου πόστ, αφού δεν έβλεπα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απαντήσεις προς τη christina, ανέφερα ότι πρέπει οι γνώστες να τη βοηθήσουν και είπα μακάρι να ήξερα και να προσπαθούσα (!) να βοηθήσω...Αφού ακόμα και μετά απο ώρα δεν είδα ιδιαίτερη βοήθεια προς αυτήν, είπα να δείξω λίγο ενδιαφέρον...Πρέπει να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε, ώστε να μή πάει άμεσα να ξανακάνει καμιά λάθος κίνηση. Έστω πάντως και με τη λάθος απάντησή μου, δε νομίζω ότι θα τα παρατούσε και θα πήγαινε να αγοράσει κι άλλο ψάρι, που άν δεν είχε λάβει απάντηση μπορεί να το ΞΑΞΑκανε...Και φυσικά δε γράφω σε άλλο φορουμ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο Tolis έχει απολυτο δικιο σε αυτο που επισημαινει, γιατι στην δικη μου περιπτωση η "απερίσκεπτη" απαντηση σε σχέση με τα νιτρικα δεν μπορουσε να μου κανει κακό. Όμως σε κάποια άλλη περιπτωση μπορει να είχε άσχημες συνέπειες.
Ωστόσο, ο _antonis_ με ό,τι έστειλε προκάλεσε μια πολύ ενδιαφέρουσα για μένα ανταλλαγή απόψεων που με βοήθησε πολύ περισσότερο από κάποιες "αξιωματικές" παρατηρήσεις που δεν μπορούσα να εξηγήσω. Σας ευχαριστώ όλους! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκανα βλακεία!!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 11 | 28-04-07 14:40 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |