|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα και τα δυο.
ειναι λιγο καλυτερα αλλα παλι υπαρχει ενα μικρο σκαλοπατι στη ρυθμιση. Γιαννη δεν εγραψα πριν για να διαφωνισω , απλα ειμαι νευριασμενος γιατι ειναι τα δευτερα μεσα σε 8 μηνες που μου κανουν νερα. Το ρυθμισα μια φυσαλιδα ανα δευτερολεπτο πριν 2 λεπτα και τωρα το βλεπω να βγαζει 4-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ΗΜΑΡΤΟΝ!
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα ph controler για να ήσυχάσεις.Είχα το ίδιο πρόβλημα παλιά και είχα πάθει και 2 φορές δηλητηρίαση από co2 με τη 2η να χάσω όλα τα ψάρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κοντρολλερ.
Απλα το δυκολο ειναι να ρυθμισω ποσες φυσαλιδες θα βγαζει οταν ειναι ανοιχτη η ηλεκτροβανα του. Τωρα εχει πιασει Vtec και βγαζει 15!!
|
||||
|
||||
![]()
Μην το σκέφτεσαι απλά έχω tunze και papilon και ενα ο θεος ξερει τι ειναι και δεν ειχα ποτε πρόβλημα με αυτη τη ρύθμιση που την διάβασα στις οδηγίες της tunze
|
||||
|
||||
![]()
Ρυθμιζεις την πιεση ας πουμε στο 1 bar.
Περιμενεις 3 λεπτα να σταθεροποιηθει και μετα ρυθμιζεις την βελονοειδη αργά.. Ο ρυθμιστης πιεσης αυξανει πιεση αμεσα, ελλατωνει ομως αργά. Εχω απο τα ιδια πανω απο δυο χρονια χωρις ιδιαιτερα προβληματα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες και την ταχυτητα των απαντησεων παιδια!
Ελπιζω να λυθει το προβλημα!
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω τα ίδια (εσύ μου τα πήρες) αυτό που λέει ο Σωτήρης (Netblues) στο τέλος είναι και αυτό που κάνω κι εγώ (μετά από πολλές δοκιμές). Βέβαια κάθε 1-2 μέρες ρίχνω και μια ματιά γιατί μου έχει τύχει 3-4 φορές να "απορυθμισθεί" αν μπορώ να το πω έτσι.
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα σε ενα μηνα που ελειψα το καλοκαιρι ( ερχοταν φιλος και εριχνε ματιες βεβαια) σταματησε να ριχνει 2 φορες!
------------------------- Οτι και να κανω , δε γινεται τιποτα . Το ρυθμιζω 2 φυσ/δευτ βγαζει 10 μετα απο λιγο . Αλλες φορες δεν βγαζει καθολου . Θα του τα στειλω πισω για αντικατασταση.
Bill the Mastoras ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vasilakis : 11-09-07 στις 15:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως, λεω μηπως η φυαλη ειναι στα τελευταια της?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όλα τα είδη Bettas | Mariel | Bettas | 26 | 24-01-10 12:50 |
θα τα πάρω τα τεύχη...δεν θα τα πάρω.... | CASPER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 20-05-07 23:02 |
πηδανε απο το νερο τα γκαπυ; | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Ζωοτόκα | 2 | 18-04-07 14:20 |
Θα τα φάνε? | Nrgman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-08-06 13:57 |
Πέφτουν τα λέπια απο τα χρυσόψαρα!!!! | morfi | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 10-11-05 15:05 |