|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
α και κατι ακομα ..... Στην εισοδο θελει και ανεπιστροφο γιατι μπορει οταν κλεισει η αντλια ο σωληνας να σου ρουφηξει την αμμο........ Ναυτακια..... Θελετε και πατεντες......Αν σας πιασω στα χερια μου.......
|
||||
|
||||
![]()
Δεν περιμενω απο τη σιλικονη να κρατησει τα plexi αλλα το χλωροφορμιο που μπηκε πριν απο αυτη.
Νικο για τα εργαλεια και τις δυνατοτητες που εχω στη θεσσαλονικη βγηκε πολυ καλυτερο απο οτι το περιμενα . Για ταπες επισκεψης που λες θελει να το πας σε μηχανουργειο να το φαει σε τορνο και φεξε μου και γλιστρησα. Αντιεπιστροφη θα ηταν χρησιμη αλλα δε ξερω να υπαρχει εξ' ολοκληρου απο PVC. θα μπει βανακι πριν την εισοδο για να μην κινδυνευει να φυγει η αμμος κατα τη συντηρηση.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβες τι καπακι σου λεω.... Θα σου εξηγησω απο κοντα...... Αρχαριε.....
|
||||
|
||||
![]()
Αμα ερθεις στη συναντηση και δεν πεσει παντοφλα !
![]()
|
||||
|
||||
![]() ------------------------- Που ειναι η φωτο? ρεζιλι γιναμε...
Με Αγαπη για το Χομπι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Eustratios : 29-08-07 στις 17:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο άμμου δοκιμάστηκε σήμερα εκτός ενυδρείου με μία αντλία Eheim 1002 ρυθμισμένη να βγάζει 550-600 λίτρα/ώρα και λειτουργεί τέλεια.....
![]() Η άμμος κυκλοφορεί και αναμειγνύεται ομοιόμορφα μέσα στον σωλήνα χωρίς να διαφεύγει καθόλου έξω από το φίλτρο.... Μπήκε και ένα βανάκι στην είσοδο για να μην υπάρξει περίπτωση αναρρόφησης της άμμου.... Γιατί ποτέ δεν ξέρεις... ![]() ¶ντε και του χρόνου....!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε ομαδα!
![]() Η επομενη δοκιμασια θα ειναι το ποσο βοηθαει στην οξειδωση ! Οταν το θεσω σε λειτουργια θα σας πω και ποσο ανεβηκε το redox μου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα simeco για τον "Αλάτι" | Μάγγος Θωμάς | Δίσκοι | 6 | 02-03-06 10:26 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
Το αγγουράκι και οι "εκκαθαριστικές" του συνέπειες | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-09-04 00:35 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |