|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι να κανω και εγω στο σπιτι μου.Εχω μια μικρη αποθηκη (στον ιδιο οροφο) η οποια απεχει καμια 7-8 μετρα απο το τανκ.Εκει υπαρχει υδρευση-αποχετευση καθως ειναι δωματιο για πλυντηριο
![]() Alan boy στο plus τι αντλια βρηκες?Πιστευω οτι αυτο ειναι ενα καλο thread για να ανταλαξουμε αποψεις πανω στο θεμα.Μεσα στην εβδομαδα μαλλον θα ρθουν και οι υδραυλικοι για την εγκατασταση.Οποτε θα περιμενω και δικο σου update! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παταρι στο πισω μερος πως? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-04-07 22:10 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
Πως; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-02-07 08:22 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |
Αλαγεσ Με Νερο Απο Θαλλασσα | thanasis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 8 | 20-03-06 07:26 |