|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αγενής η απάντησή σου φίλε μου.
Εκτός κι αν κάνεις πλάκα.....Πάω πάσο. (Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως άτοπη) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι όντως ξέφυγα απο το κλίμα της συζήτησης,
ελπίζω να με συγχωρέσετε.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Από εμένα συγχωρεμένος.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι ρε παιδια κάθε φορα που ο grigoriou's ανοιγει ενα θέμα ολοι γινόμαστε μπύλιες και το forum βαράει διάλυση???Και γιατι αν πρόσεξετε γίνεται κάτι μονο στα δικά του θέματα?Δεν εχω κατι προσοπικο με το παιδί αλλά δεν σας φένεται περίεργο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εαν πιστευετε οτι ειμαι η πηγη του κακου , τοτε μονο ενα πραγμα εχω να πω.....αντιο!
μπορειτε ελευθερα να με διαγραξετε απο το φορουμ , αφου ενω υπαρχω στην ουσια δεν υπαρχω.... αφου οτι γραφω ειναι υπερβολες (απο οτι λετε), και δεν με περνετε στα σοβαρα και δεν εχω καμια υποστιριξη για οτι γραφω......αντιο... θα φυγω να δω αν θα ηρεμησετε... φευγοντας , το μονο που θα κρατησω ειναι , οτι καποιοι ειχαν πει οτι οταν ανοιξω το δικο μου fish shop , θα ειναι οι πρωτοι που θα ερθουν , .... αυτο δεν το ξεχνω και περιμενω οσα χροννια παρει........... εγω το μονο που εκανα ηταν να πω αυτο που ειδα... και αντι με υποστιριξετε , με πηρατε με τις πετρες... συγνωμη δεν εχω να ζητησω , γιατι δεν ειπα ψεματα.... συγνωμη θα ζητησω μονο αποτα ατομα που με ''συμπαθουσαν'' , και ξερουν ποιοι ειναι... οποιος θελει να μου πει κατι προσωπικα , υπαρχει το mail μου ( grigoriou_s@hotmail.com ) ... μην στειλεε πμ γιατι δεν θα ειμαι ποια εδω...... μπορειτε να με διαγραψετε...θα συναιχησω μονος μου την πορια μου με τα ενυδρεια ..... αλοστε μονοςμου ειμουν ετσι μι αλλιως.... εντελως φιλικα......... Υ.Γ. ελπιζω τωρα που φευγω να μην με παρετε με τις πετρες για αυτη την αποφαση μου... |
|
||||
|
||||
![]()
γριγοριου s δες αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18109
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν με πρόσβαλε.Ο Χρήστος είναι φίλος. ![]() Πλάκα ήθελε να κάνει,απλά ήταν άτοπο και κακόγουστο το χιούμορ στην συγκεκριμένη περίπτωση. 'Ολα καλά! ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεια σε ολους και σε ολες. ψαχνω ενυδρειο | AQUACOBRA | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 27-04-07 21:29 |
χρυσοψαρα | mpouklitsa | Χρυσόψαρα | 27 | 17-09-05 14:40 |
Χρυσοψαρα | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 12-05-05 01:18 |
Χαρίζω 4 χρυσοψαρα. | Jim | Χρυσόψαρα | 0 | 19-10-03 20:36 |