|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες λοιπόν...???? |
|
|||
|
|||
![]()
Να δημιουργήσει τόσο στρες στη θηλυκιά μέχρι το σημείο να τη σκοτώσει.
Αφού δεν υπάρχει τρίτο ενυδρείο, θα σου έλεγα να αλλάξεις τον διάκοσμο (τη νύχτα με σβηστά τα φώτα) ώστε να αποσυντονιστεί ο αρσενικός. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φροντισω να βρω γρήγορα τρόπο τότε....
Ευχαριστώ ----------------------------- Τελικά βρήκα μέρος και απομόνωσα τον αρσενικό ο οποίος με παίδεψε αρκετά για να τον πιάσω μέσα στα φυτά.... Η θηλυκιά δε, από την ώρα που έμεινε μόνη της έχει επανέλθει στην αρχική της κατάσταση και έχει πετάξει πάλι έντονα χρώματα.... Αυτό δείχνει ότι είναι οκ...??? Η απλά νοιώθει "ασφάλεια"...??? Ααααα και η κοιλίτσα της είναι πάλι κοκκινοπή.... ![]() ![]() ![]() Πότε θα ξέρω ότι ήρθε η ώρα να βάλω τον αρσενικό πίσω στο ενυδρείο...??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 31-07-07 στις 09:10 |
|
|||
|
|||
![]()
Δείχνει ότι απαλλάχθηκε από την αιτία που της προκαλούσε το στρες. Δώσε της καμιά βδομάδα να συνέλθει και φρόντισε να την ταΐζεις καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλι ειναι το εντελως αντιθετο.ο αρσενικος την κυνηγαει μεν αλλα και αυτη δεν παει πισω
![]() ![]() ![]() και η κοιλια τις ειναι πιο κοκκινη απο ποτε |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 5 μέρες απομονωσης του αρσενικού τον ξαναέβαλα πάλι μαζί με την θηλυκιά....
3 μέρες έχουν περάσει και είδα πάλι αυγά πάνω σε ένα φύλλο ενός εχινόδορου αυτή την φορά.... Ο αρσενικός τα προσέχει πάρα πολύ και δεν αφήνει κανεναν να πλησιάσει... Μεσα στο ενυδρείο έχω οτος, amano, νεον και ροδόστομους..... Έχω ελπίδες άραγε...??? Μήπως να έκοβα το φύλλο και να το έβαζα σε ένα άλλο ενυδρείο...??? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 08-08-07 στις 13:26 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() μπραβο.και μενα ο αρσενικος την εχει στον κυνηγητο αν και πριν απο λιγο τα ειδα διπλα διπλα τα πιτσουνακια χωρις παρατραγουδα ![]() ![]() ![]() αυτο με το φυλο το ρωτησα και εγω σε αλλο ποστ και αν και μου απαντησε ο YIANNIS 59 δεν καταλαβα ακριβως οποτε περιμενω διευκρινισεις. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννησαμε!!! | Apostolis | Malawi | 2 | 19-05-06 02:16 |
γεννησανε τα ραμς μου | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 21-02-06 19:49 |