|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γνωμη μου ειναι οτι θελει παραπανω πετρες απο οτι ειχες στη πρωτη βερσιον. Αν δυσκολευεσαι, καλυτερα βγαλε κι αυτες τις δυο που δειχνουν ασχημα, βαλε και το θερμομετρο απο την μερια του φιλτρου και κρυψε ολο το πραμα με βαλισνεριες.
Και θαψε λιγο τα κοχυλια, θα δεις ποσο πιο καλα θα δειξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Tolis ακόμα καλύτερη ιδέα θα το προσπαθήσω.
αυτό με τις πέτρες το αρχικό είδα τελικά ότι δεν μου έκατσε και πάρα πολύ. η μεταβολή όμως της ένδειξης θερμοκρασίας δεν θα είναι μεγάλη???και το ρωτάω αυτό γιατί το θερμόμετρο θα είναι πολύ κοντά στον θερμοστάτη απο το ότι θα ήταν απέναντι? οκ ευχαριστώ στην παρακάτω απάντηση |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι .
|
|
||||
|
||||
![]()
george εγω εχω την sony dsc-w70 ... αλλα δε μπορω να βγαλω ουτε μια καθαρη φωτο !! ποια settings χρησιμοποιεις? επισης , εχεις παρει τριποδο?
|
|
||||
|
||||
![]()
georgetax καλή αρχή!!
Τα σαλιγκάρια μου φαίνονται μεγάλα, ή τα ψάρια είναι ακόμη μικρά; ¶λλωστε και το ενυδρείο είναι μικρό και τα κάνει να φαίνονται πάλι μεγάλα. Αν είναι το Cayman χωρίς το φίλτρο, το ίδιο έχουμε. Εγώ το έχω τώρα 3 μήνες μετά τη μετακόμισή του όπως φαίνεται στη φωτο παρακάτω και περιμένω έναν καλό άνθρωπο να μου στείλει όταν φτάσει η ώρα μερικά multis. ![]() ![]() Αυτή τη στιγμή γυρίζουν μόνο δύο corydoras Paleatus! Το ξέρω.. πρέπει να ήταν περισσότερα αλλά... ![]() Είμαι σίγουρος ότι μετά από κάποιο καιρό και μετά από κάποιες δοκιμές να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα. ![]() Συμφωνώ και εγώ για τις βαλισνεριες, και για το θάψιμο των σαλιγκαριών! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απορώ πως και δεν στο έχουν σκάψει ακόμα και είναι επίπεδο .
Αντί να προσπαθείς να κρύψεις το φίλτρο εγώ θα έλεγα να το αλλάξεις . Θα μου άρεσε να δω μερικές πέτρες ακουμπισμένες στην άμμο να σχηματίζουν 4-5 περιοχές με κομμάτια βράχου στο πλάι και στις γωνίες όπως περίπου είναι σε παλιότερη φωτο αλλά ένα κομμάτι βράχου και όχι κατασκευή . Τόλη τα σαλιγκάρια θα τα θάψουν αυτά σχηματίζοντας λακκούβες . |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω αλλα επειδη απο οτι καταλαβα εχει λιγα ψαρια και μικρα, αυτο μπορει να αργησει πολυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει 2 μέρες πλέον που άρχισαν ήδη μια περιοχή να την σκάβουν.
ειναι ακομα μικρά.από τα 7 μονό το ένα ήταν σχεδόν ενήλικο όλα τα αλλά είναι ακομα σχεδόν άχρωμα.φοβούνται όταν πάω να ταΐσω. θέλουν μάλλον ακομα τον χρόνο τους σιγά σιγά να μεγαλώσουν λίγο και πιστεύω να αρχίσουν να σκάβουν και να μην φοβούνται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα ψαρια μολις αρχισουν το χορο του ζευγαρωματος θα αρχισουν τις ανασκαφες και πιο εντονα, μεχρι τοτε μπορει οντως να περασει καιρος!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή σας βραδιά φίλοι, και ιδιαίτερα εσύ georgeTax.
αφού είδα το πόστ το δικό σου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18681 καθώς και του stat http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20860 πήρα το θάρρος να στείλω αυτό το μήνυμα ζητώντας συμβουλές, για να επιχειρήσω να στήσω κι εγώ neolamprologus multifasciatus. Εχω ένα ενυδρείο διαστάσεων 40X45. Το ύψος είναι 45. Κάνει; Υπάρχει κάποια τεχνική για να χρησιμοποιήσω το ύψος; Που βρήκατε τα κελύφη; Τι κάνετε με την άλγη; Είναι κάτι το επιθυμητή καθώς το αποτέλεσμα θα μοιάζει με το φυσικό περιβάλλον; Μπορώ να βάλω και ζωντανά σαλλιγκάρια; Πρέπει να προσέξω κάτι στο περιβάλλον τους; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλλον κάνει. Θα το πουν και πιο έμπειροι αυτό. Παράθεση:
Εγώ τα μάζεψα στο βουνό, κάποια ήδη άδεια και κάποια ζωντανά. Παράθεση:
Κάποια είδη άλγης το κάνουν πιο φυσικό, άλλα πάλι είδη όχι. Σε λογικά πλαίσια δεν ενοχλεί. Παράθεση:
Το έχω και εγώ απορία και θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε stat, ευχαριστώ για την απάντηση. Το ενυδρείο σου είναι μια από τις εμπνεύσεις μου.
μετά από προσωπική παρότρυνση του georgeTax άνοιξα ένα καινούργιο θέμα με τις ερωτήσεις μου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20971 Παίρνω το θάρρος να κάνω quote την απάντησή σου εκεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις κάθισα και είδα όλο το θέμα, ωραία τα ενυδρεία σας παιδιά, έχω κι εγώ σκοπό να δοκιμάσω κάτι τέτοιο κάποια στιγμή! georgetax τι γίνεται πως πάει το δικό σου? Καμια φωτό?
|
||||
|
||||
![]()
μετά από 5 περίπου μήνες στο ενυδρείο γίνεται χαμός από κίνηση , μωρά και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η αποστολή μικρών.γεννάνε συνέχεια
αν πάρουν τον αέρα του ενυδρείου δεν φοβούνται καθόλου και τα παρατηρείς και τα χαίρεσαι. να το επιχειρήσεις φίλε GhostShip είναι ψάρια που πιστεύω πρέπει να περάσουν από τα χέρια κάποιου χομπίστα,θα τα χαρείς ιδιαιτέρως φώτο σε λίγες μέρες θα ανεβάσω |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο περιμενουμε φωτο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο σίγουρα θα το πραγματοποιήσω, είναι μέσα στα επόμενα σχέδια μου!!! Είχα παλιά δύο αφρικάνες αλλά ήμουν στις αρχές και τα πράγματα δε πήγαν καλά, δεν έκανα τα απαραίτητα για να δω τις φυσιολογικές τους αντιδράσεις κλπ, το περιβάλλον που τους είχα προσφέρει τότε δεν ήταν σωστό(μιας και δεν ήξερα πως είναι το σωστό) και διάφορα άλλα... Αλλα όσο προχωράμε μαθαίνουμε, την επόμενη τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα! ¶ντε να δούμε και φωτό απο το δικό σου ακόμα περιμένουμε...
![]() Φιλικά!
|
||||
|
||||
![]()
γιώργο η προσπάθειά σου με ενθάρυνε και μένα να ξεκινήσω ένα 2ο παρόμοιο με το δικό σου 40άρι ενυδρειάκι που έχω,με τα ψαράκια αυτά.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικά τα αγόρασα από carrefour έχει διάφορες συσκευασίες και είναι αρκετά μεγάλα.
όπως εσύ έτσι και εγώ το είδα το ερωτεύτηκα και το απέκτησα.είναι φανταστικά ψάρια |
|
||||
|
||||
![]()
βασικά τώρα που ξαναβλέπω το ντοκιμαντέρ(http://www.youtube.com/watch?v=6X_KD8ZSBy0) δεν πρέπει να είναι το ίδιο ψαράκια....πέιτε μου και σείς
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φαντάζομαι γεμάτα; Και εαν ναι πως τα καθαρίζεις;
|
||||
|
||||
![]()
τα βράζεις και τα τρώς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ δεν...
Τεσπα, μετά το φάγωμα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ε'ιναι δύσκολο ρε συ..οταν ξεπαγώσουν τα τραβάς με ένα πιρούνι και φεύγει όλο μαζί...μετά το ξεπλένεις και με λίγο νεράκι και τέλος..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νόστιμα ήτανε?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην συγχαρητηρια και μπαινω στο θεμα.
Στις φωτο φαινεται ομορφο. Στην πραξη πως ειναι απο λειτουργεια? (τα βαζω με αριθμους για να απαντησεις ευκολα.) 1. Εννοω φτανουν τα 40 λιτρα ετσι ωστε να μη δημιουργουνται προβληματα? 2. Τι προβληματα συναντησες και πως τα ελυσες? (αν υπηρξαν) 3. Ποια δεν εχουν λυθει ακομα? (αν υπηρξαν) 4. Απο καθαριοτητα πως παει? 5. Οι τιμες του νερου εχουν σκαμπανεβασματα ή ειναι σταθερες. 6. Το συγκεκριμενο φιλτρο πως το βλεπεις καλο ή θα εβαζες καποιο αλλο τωρα? 7. Τι θα αλλαζες αν το αδειαζες και το ξαναστηνες? 8. ποσο καιρο τρεχει μεχρι σημερα 17/4/08? (κανω αυτες τις ερωτησεις γιατι μου περισσευει ενα ενυδρειο ακριβως ιδιων διαστασεων και εχω και ελευθερο χρονο για διαβασμα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
από τότε δεν το μετάνιωσα και πιστεύω θα μείνουν εκεί για πολύ καιρό είναι φανταστικά ψάρια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Τι θα πρεπει να προσεξω στην αγορα ή αν μου χαρισει φιλος απο γεννα? 3. Tο μικροτερο σχημα που μπορει να μπει ποιο ειναι? (m+f) 4. Δεν τιθεται θεμα υβριδιων κλπ ε? ευχαριστω καλε μου ανθρωπε ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να είσαι καλά ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου. | manosdr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 24-05-07 09:33 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Andros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 15-04-07 20:52 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 10-10-06 11:39 |
Παρουσίαση Ενυδρείου | Access | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 31-08-06 00:02 |