|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια,λοιπον.. αυριο το πρωι τα παω σε τζαμα και βλεπουμε..
Για τα τζαμια δεν μου ειπατε τιποτα,οποτε υποθετω οτι ειναι ενταξει και κυριως παιζει ρολο το παχος τους [4mm]. Αν τα εκοβα εγω ισως να ειχα απωλειες στο τζαμι αλλα αφου θα τα παω σε τζαμα πιστευω να φτασουν ανετα για τα 2 μικρα ενυδρεια που ανεφερα. ερωτηση τωρα: Για το 54αρι σκεφτομαι να αγορασω ετοιμο καπακι για να αποφυγω την διαδικασια να το φτιξω εγω μιας και μου φαινεται δυσκολοτερο απο το ιδιο το ενυδρειο.ετσι θα εχω και καλυτερο οπτικο αποτελεσμα σιγουρα.Συμφωνα με αυτο λοιπον σε τι διαστασεις να κοψω τα τζαμια ωστε να βρω μετα καπακι που να ταιριαζει στο 54αρι; Αν μπορεσει καποιος να απαντησει συντομα θα με βοηθουσε παρα πολυ.Ευχαριστω.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες για KOI | kingelvis | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-07 20:05 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΟΦΥΛΛΟ!!! | mariah | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 24-02-07 21:33 |
αποριες για υποστρωμα+.... | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-05 23:58 |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |