|
||||
|
||||
![]()
οι υπολοιπες συνθηκες δεν ειναι οι ιδανικες και ακριβως για αυτο τον λογο μου εκανε και μενα μεγαλη εντυπωση.καταρχην δεν τα εχω μονα τους αλλα μαζι με αλλα ψαρια.επισης εχω κατι υπερκινητικα cory που εχουν κανει το ενυδρειο ανω κατω(εχω ανοιξει ποστ για το θεμα).επισης οι θερμοκρασια ειναι στους 27-28 και αν θυμαμαι καλα θελουν λιγο πιο κρυο.πυκνοφυτεμενο παντως ειναι.και απο μετρησεις παω καλα αλλα οχι τις ιδανικες που εχω διαβασει για αναπαραγωγη.παρολαυτα ομως μπορουν να αναπαραχθουν ακομα και οταν δεν υπαρχουν οι ιδανικες συνθηκες?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Τι επιπτωσεις εχει το πουρι που ξυνεται απο το τζαμι? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-09-03 10:50 |