|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο καιρό στο GAB δεν ξέρεις πως σε αυτά τα λίτρα είναι πολύ λίγες οι επιλογές?????
Πόσο μάλλον για τα συγκεκριμένα ψάρια!!!??? |
|
||||
|
||||
![]()
απλα δεν ειχα ασχοληθει και τοσο μετις κιχλιδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι δισκοι τι ειναι ξερεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν και νομιζω οτι με κοροηδεβετε ..... οι δισκοι ειναι κιχλιδες Αμερικης.....
(και ελπιζω να σταματησει η καροιδια.....) αυτα................ και αμα θεετε να ξερετε, εδω και 4 μηνες εχω δισκους (πριν καλα καλα μπω στο φορουμ).... οι οποιοι οταν τους πηρα ηταν μολις 2 εκ και τωρα ειναι 10εκ ..... ειναι οι ποιο ομορφοι δισκοι που εχω δει ποτε και πορολες τις ελαχηστες αψιμαχιες που εχουν τα πανε μια χαρα..... (ελπιζω να παψετε να με κοροιδευετε τωρα) |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου δεν σε κοροϊδεύουν τα παιδιά. Απλά οι δίσκοι λόγω τις ποσότητας των "αποβλήτων"
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ θες να πεις οτι ειναι ιδεα μου;;;;
|
|
||||
|
||||