|
||||
|
||||
![]()
ποσα pleco χωρανε σε ενα ενυδρειο?περισσοτερα απο οτι φανταζεσται....
http://www.youtube.com/watch?v=yXrsv...elated&search= ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτεσε το 2μετρο του Kostas G ετσι γεμάτο.
![]() Καμμια 200αριά θα ειχε μέσα. ![]() Υπάρχουν και τρελοί μόνο που την πληρώνουν τα πλεκό τους . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο λεγεται Plecomania!
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν λέγεται plecomania...Αλλιώς λέγεται αλλά δεν έχουμε το κατάλληλο εικονίδιο...
![]() ![]() ![]() Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία επικρατεί στη Σιγκαπούρη και σε άλλες Ασιατικές χώρες...Οποιοδήποτε ενυδρείο με λιγότερα ψάρια είναι άδειο...
|
||||
|
||||
![]()
πλακα πλακα....πρεπει να τον σταματησει καποιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί δεν σταματούν με τίποτα...Αν όλοι γύρω σου το θεωρούν φυσιολογικό,θεωρείς εσύ παράξενους αυτούς που σου λένε το αντίθετο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασικα...πολοι λενε την θεωρια που λεει ''βαζεις σε ενε ενυδρειο τοσα ψαρια οσα θα χρειαζοταν για να σκεπαστει η επειφανεια του νερου'' (αυτη χρησημοποιει και ο πετ σοπας μου) και οχι την θεωρια :
1-5 εκ.τελικο μηκος 1 λ-εκ 5-10 εκ.τελ.μεγεθος 2 λ/εκ 10+ εκ.τελ.με. 4 λ/εκ Βλεπεις;;; ------------------------- αλα, καπως ετσι δεν ειναι στο φυσικο τους περιβαλλον;;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 22-06-07 στις 14:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισεις κανενας κανονας δεν ειναι σωστος με τα εκατοστα αυτα εχουν ξεπεραστει 10ετιες ρολο παιζει και ο χαρακτηρας του ψαριου...
|
||||
|
||||
![]()
εννοω....για την πιεση του νερου μεσα στο ενυδρειο, οχι για τον πλυθησμο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναλογα σε αλλους βιοτοπους εχει μεγαλη ροη σε αλλους λιμναζοντα νερα...η κυκλοφορια σε αυτο το ενυδρειο ειναι το μονο καλο...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ξαναπεστω!!!.....ο πληθυσμος στο ενυδρειο αυτο ειναι χαμενη υποθεση...!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πέραν του αίσχους τώρα... αυτός με τα κόκκινα πτερύγια ποιος είναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σ'άρεσε εεεε;
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ο μονος εδω τριγυρο που εχει το τανκ να το φιλοξενησει εισαι εσυ
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχω κι εγώ τανκ που θα μπορούσε να τον φιλοξενίσει αλλά ΄΄οχι προς το παρόν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να πάω φαντάρος και να γυρίσω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θυμάμαι πως είχες ένα 2μετρο πάρει...Το έστησες τελικά όταν μετακόμισες;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχει στηθεί ακόμα, Νοέμβριο φεύγω επιτέλους φαντάρος (10 χρόνια μετά απ'όταν έπρεπε...) και δεν είμαι για τέτοια πράγματα αυτήν την στιγμή... αλλά όταν γυρίσω θα το κάνουμε άπαιχτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα...¶ντε να τελείωνεις και με αυτό για να το στήσεις...
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pleco...αλλα τι pleco?! | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 04-06-07 09:51 |
Pleco | binational | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 25-10-06 04:41 |
Άρρωστος Pleco!!! | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-04-05 08:39 |
Pleco | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 19 | 30-03-05 18:13 |
Pleco | giannis1976 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 21-07-04 02:36 |