|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή συμμερίζομαι τον προβληματισμό του Γιάννη και πάνω-κάτω το θέμα με προβληματίζει επίσης, θα ήθελα να θέσω την απορία και ερώτησή μου υπόψην σας!
... Προσπαθώ να συγκεντρώσω το μυαλό μου στο κατά πόσον μπορώ να εκμεταλευτώ τα "χουμικά οξέα" της τύρφης, ώστε σε συνδιασμό με νερό Α/Ο, να καταφέρω να ελένξω και ουσιαστικά να κατεβάσω το ph μου! ... Εννοείται πως σε κάθε αλλαγή νερού θα αλλάζω ταυτόχρονα και την ανάλογη ποσότητα τύρφης (σε γραμμάρια)... όπως επίσης θα προετοιμάζω αναλόγως το νερό της Α/Ο... Κατανοώ τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να έχει το θέμα και θα ήθελα αρχικά να μου πείτε αν σαν σκεπτικό και σαν εγχείρημα έχει βάση και λογική και αν μπορεί ίσως τελικά να επιτευχθεί... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριτινες vs ΑΟ | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-06-07 15:02 |
ΑΟ συντήρηση; | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-07 06:47 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Κακά & καλά νέα.... | mmbuna | Malawi | 5 | 03-04-05 18:43 |