|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνούμε Κώστα απόλυτα πιστεύω! Όμως όταν φτάσεις στο σημείο να καθαρίζεις το "μούσι" σημαινει οτι οι μύκητες έχουν ήδη αναπτυχθεί γι'αυτό και σε τέτοιες περιπτώσεις (προσωπική εμπειρία) δεν τα καταφέρουν ικανά γρήγορα τα melafix & primafix!
Και βέβαια όλα τα φάρμακα κατά την δική μου πάλι προσωπική γνώμη άσχετα τι γράφουν επάνω κάνουν κακό στην βιολογία εκτός των φυτικών που αναφέρονται παραπανω και όποια άλλα όμοια (πιστεύω χωρίς να έχω εμπειρία από άλλα φυτικά φάρμακα).
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
χωρίς Φως | Θανάσης | Φωτισμός | 9 | 19-07-06 15:42 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |