|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας.Έχω ενα 80αρι φυτεμένο με ζωοτόκα.Το φίλτρο μου είναι ενα της ρεσαν ματζικ τζετ φιλτερ 380λ/ώρα. Τι φίλτρο προτείνετε να πάρω?Δηλαδή αν θέλατε εσεις να πάρετε φίλτρο για τέτοιο ενυδρείο τι θα πέρνατε?
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΗΕΙΜ 2213
¶ριστο... ![]() *** Με το κατάλληλο βιολογικό υλικό *** |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να τα έχω και τα δύο φίλτρα μέσα στο ενυδρείο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το φιλτρο ειναι εξωτερικο, οχι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο που έχω τώρα είναι εσωτερικό.Θα πάω να πάρω αυτό το φίλτρο που είπε ο τσίκης το οποίο από ότι είδα ειναι εξωτερικό. Μπορο΄ν να δουλεύουν και τα δύο? Σκέφτηκα να αφήσω μόνο το 2213 να δουλεύει αλλά λέω δύο καλύτερα από ένα...σωστος?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να τα εχεις και τα 2.βεβαια,αν δεν θελεις να φαινεται το εσωτερικο,το βγαζεις...
ασε που πιστευω οτι σε καλυπτει το εξωτερικο φιλτρο,ετσι κι αλλιως....... |
|
||||
|
||||
![]()
Κλαζ το εξωτερικό πρέπει να είναι έξω από το ενυδρείο ή μπορεί να μπεί και μέσα αλλά να είναι πάνω από την στάθμη του νερού ενα συγκεκριμένο κομμάτι του?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μονο εξω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκ της κατασκευής το όνομα! Εξωτερικό φίλτρο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
¶ν το έκανες αυτό θα πρέπει να ήσουν ο μοναδικός άνθρωπος που θα έδιωχνε το εσωτερικό για να μην φαίνεται και στην θέση του θα έβαζε ένα εξωτερικό ΜΕΣΑ στο ενυδρείο ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και το εσωτερικο που εχεις σε καλυπτει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |
Επιλογή Εξωτερικού Φίλτρου για 450Lt ενυδρείο | Pritanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-12-04 14:14 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Επιλογή ψαριών! | maria7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-04 13:47 |
Επιλογή υποστρώματος | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-03-04 02:57 |