|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο σχεδον τελιωσε
απο τις λιγες φορες που μου αρσει το ενυδρειο μου, αχ και να τελιωσουν τα μικροπροβληματακια της τριχοειδης!!!!!!!!! σας παρα8ετω μερικες φωτογραφιες για να μου πειτε την γνωμη σας και να με διωρ8ωσετε σε τπτ οσο αναφορα το aquascape απο κατοικους εχω 2 θυληκα kribensis 3cory 1γαριδα kai 2zebra snail(και ενας αρλεκινος που ψαχνω ευκαιρια να τον διωξω) η cabomba μαδαει,μηπως ειναι απαιτητικη?8ελει αλλο φωτισμο?να την βγαλω? ------------------------------------ ΥΓσε μια απο τις φοτο δειτε ενα ειδος αλγης και προτεινεται μου τροπος αντιμετωπισης |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 38 | 09-06-06 08:14 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |