|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα τζάμια θα πρέπει να στοιχίζουν γύρω στο 500 άρι με 700 άρι το πολύ, αν θυμάμαι καλά από τα δικά μου (το έφτιαξα μόνος μου). Ίσως και λιγότερα αναλόγως την πηγή. Νομίζω οτι θα πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη έρευνα αγοράς. Μια τιμή γύρω στα 1500 ακούγεται πολύ καλύτερα, αλλά δεν είμαι και κατασκευαστής.... ![]() Ξέρω ότι ενυδρεία φτιάχουν οι... Nidal, Ωκεανός, Αντωνακάκης. Πήρες προσφορές από εκεί?
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας παρακαλω.. | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-02-07 18:35 |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |
Λιγο τα φωτα σας παρακαλω | AlexanderTheGr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 14-10-06 12:12 |
Τα φωτα σας παρακαλω! | stratosgeo | Ζωοτόκα | 18 | 05-02-05 18:53 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |