|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου απο τις φωτο (που δεν ειναι οτι καλυτερο) μοιαζουν πολυ με λεμφοκυστες.Ειναι ιογενεις ασθενεια και προσβαλλει το δερμα των ψαριων αλλαζοντας τη δομη των κυτταρων της βλεννογονου μεμβρανης και γι αυτο φαινονται σαν ογκοι. Παντως καποιος φιλος που ειχε αντιμετωπισει τη συγκεκριμενη ασθενεια, την εχει καταπολεμησει αποτελεσματικα με sera baktopur και sera cyprinopur ταυτοχρονα.Ας πουν ομως και αλλοι την γνωμη τους.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
προβλημα με το χαλικι | rockislander | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 12-10-06 01:36 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ | SaKreK | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-09-04 20:04 |
Xρειάζομαι τη βοήθεια σας ,προβλημα με το Μονομαχο μου!! | wodan | Bettas | 12 | 21-06-04 15:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |