|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικη μου αποψη βαλε το εξωτερικο σου να δουλευει καπου αλλου, ασε το μικρο εσωτερικο να δουλευει και αν εχεις αεραντλια βαλε την να δουλευει μεσα στο ενυδρειο.
Αν θα κανεις αλλαγη νερου, μην βαλεις παλι oodinopur. Ας σου πουν καποιοι αλλοι τι φαρμακο να βαλεις αλλα αν θα βαλεις της sera βαλε baktopur direct. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανεις αλλαγη το αντιβιοτικο δεν θα δουλεψει καθολου.
Βγαλε το φιλτρο , βαλτο να γυριζει σε κουβα και συνεχισε την θεραπεια, κοβωντας το ταισμα τελειως. Επισης προσθεσε καμια αεραντλια/κυκλοφορητη για να οξυγονωνεται το νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια εχω μεσα παντα με 2 μπαλιτσες τησ ehiem και τις εβαλα στο φουλ το εξωτερικο δουλευει με νερο απο αλλο ενυδρειο σε σκαφη και το μικρο εσωτερικο δουλευει μεσα στο νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok συνεχεια στην θεραπεια και βλεπουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
και ο θεος βοηθος παιδια εχω στεναχωριθει παρα πολλη σαν αρρωστησα εγω
|
|
|||
|
|||
![]()
chris129. στην παρουσιαση που εκανες για την ασθενεια φαινεται οτι ειναι στο αρχικο της σταδιο. Με τη σωστη φαρμακευτικη αγωγη λογικα ολα θα πανε καλα γι αυτο μη στεναχωριεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολα τα μελοι του GAB για την αμεση ενημερωση. καθομαι και παρατηρω το ενυδρειο και ειναι σαν να μην εχει συμβει τιποτα ολα τα ψαρια ειναι αρκετα δραστηρια ακομα και τα αρρωστα πιστευω οτι κατι θα γινει και αλλα θα πανε καλα σας ευχριστω ολους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 07-05-07 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα σου φιλαρακι.
αλλο κακο να μη σε βρει.....!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδες σημερα τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα εχουν ξεφουσκωσει τα ματια τους και δεν ειναι τοσο θαμπα εκανα και μια αλλαγη νερου της ταξεως του 35% και δεν ταισα καθολου οπως μου ειπατε και περιμενω υπομονετικα
|
|
|||
|
|||
![]()
Την θεραπεια τη συνεχιζεις και με τι φαρμακο;
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εκανα τιποτα το αφησα με το ιδιο φαρμακο στις οδηγιες του λεει οτι ειναι αντιβιοτικο ευρεως φασματος και οτι κανει για της περισοτερες ασθενιες
|
|
||||
|
||||
![]()
μια βδομαδα σχεδον εχει περασει και ολα ειναι οπως παλια και χωρις απολιες τα ψαρακια επανηλθαν και ολα ειναι μια χαρα να ευχαριστισω ολους εσας που ανταποκριθεικατε στο ποστ και με διαφωτησατε για το τι επρεπε να κανω σας ευχαριστω ολους
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμενα οταν εχεις οποιαδηποτε ασθενεια πρεπει να δουλευει και το φιλτρο για να καταπολεμηθει και εκει το προβλημα και να μην χαλασει και η βιολογια του.
Η βιολογια θα επανελθει(μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου) εγω αυτο κανω. Οσο για τα φαρμακα της sera τα περισσοτερα θελουν αρκετα μεγαλες αλλαγες νερου,ταλαιπωροντας τα ψαρια(παλι γνωμη μου). Εγω προσωπικα δουλευω aquarium pharmaceutical και περισσοτερο της amtra ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αυτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
Πρεπει τελικα να μετραμε το GH/KH? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-03-05 23:53 |
ποσο πρεπει να ταιζω τα χρυσοψαρα? | Jim | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-03 22:38 |
Πρεπει το νερο του ενυδρειου να ειναι γειωμενο? | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-05-03 05:36 |