|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβάζω μια φωτο δική μου και την συγκρίνω με αυτή του Crazyio που έχει ανεβάσει παραπάνω.
φωτο1 (stat) φωτο2 (crazyio) Επειδή η δική μου ήταν χρωματικά χάλια, την επεξεργάστηκα, φωτεινότητες, κοντράστ κτλ, και έφερα και τη φωτο του Crazyio να έχει και αυτή περίπου την ίδια επεξεργασία για να μπορέσει να συγκριθεί. Παρατηρήστε ότι παρά τη μεγαλύτερη γωνία που έχει το λουλούδι, είναι πιο καθαρή (εστιασμένη) και τραβηγμένη πιο κοντά από ότι η δική μου με τα macro rings. Επίσης η ποιότητα είναι λίγο καλύτερη. ¶σε που δεν κάθεσαι να εστιάσεις χειροκίνητα… Παράθεση:
Πάντως από ότι βλέπω και με τον 60mm έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Πόσο κοντά ήσουν στο λουλούδι; Φωτογράφος μου είχε πει ότι όσο ανεβαίνεις σε mm (για φακούς macro πάντα), χάνεις σε ποιότητα. Το μειονέκτημα είναι όμως ότι ο 60mm είναι EF-S, δηλαδή δεν κάνει για Full-Frame αισθητήρες, όπως για παράδειγμα έχει η Canon 5D. Βέβαια ποιος αγοράζει την 5D η οποία κάνει 2.500¤ αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |
Λειτουργία λάμπας UV | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-02-06 00:48 |
Το νανάκι μου μπήκε σε λειτουργία...!!!!! | Stavros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 23-09-05 20:02 |