|
|
|
|
||||
|
||||
|
mao καλώς ήρθες κι από δω, καλώς σε βρήκαμε στη παρέα μας...
![]()
|
||||
|
||||
|
Καλώς ήρθες "συγκάτοικε"!!!
Εδώ θα βρεις λύση σε κάθε πρόβλημά σου, με τα βλήματα της της αγοράς πως θα βρεις άκρη που αν δεν ξέρουν (πράγμα πολύ συνηθισμένο) σε κοιτάνε σαν ούφο ή πάνε να σε βγάλουν τρελό ... αχ τους ξέρω
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|
|||
|
|||
|
thanx παιδες!!αντε μηπως δουμε και καμια ασπρη μερα!! αναμενουμε λοιπον καθοδο στη θεσνικη.
τι βλεπω;υπαρχει και ...συμπατριωτης εδω μεσα;aloha!!απο οτι βλεπω,δεν ειναι τελικα ιδεα μου οτι οι της πολης μας ειδικοι δεν ειναι τελικα και τοσο...ειδικοι.αν και αρχαριος των αρχαριων εγω,αυτην την αποψη εχω. |
|
|
|||
|
|||
|
παιδια sorry,αλλα ξεχαστηκα sto πιο σημαντικο.λεω να παω για την sylvania 8watt.καλα δεν θα ειμαι;μετα,συμφωνα με την εταιρια,παμε για 14watt,και 15 watt.σε περιπτωση που δεν εχουν την 8watt,λετε να παω στις πιο μεγαλες;
|
|
|
||||
|
||||
|
Υπάρχει και ο Στέλιος αλλά θα τον βρεις μόνο στους "θηρευτές."
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αρχαριος | s-vitzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 16-01-07 23:44 |
| Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |
| ΞΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ!(ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ..) | GIWRGOS | Bettas | 9 | 13-01-05 00:35 |
| ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |