|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου το έχω περιγράψει σε προηγούμενο θέμα ("Ασθένεια, Ick?"). Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει. Σήμερα ο δίσκος που είχε αρρωστήσει και ενώ ήταν σε στάδιο ανάρρωσης, εμφάνισε στο άνω πτερύγιο και την ουρά μια ίνα σαν ιστό αράχνης. Επίσης έχει σκουρήνει και έχει μαζέψει τα πτερύγιά του. Οι μόνες αλλαγές είναι η τοποθέτηση άνθρακα και τύρφης στο φίλτρο προ 3 ημερών και η τοποθέτηση pH/kH minus στο νερό χθες, χωρίς να αλλάξει το pH. Ξέρω ότι το γεγονός ότι σκούρηνε είναι ένδειξη stress και ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασθένεια.
Τελικά τι ασθένεια είναι αυτή; (στέλνω φωτο) Μήπως πρέπει να βγάλω τον άνθρακα και να βάλω φάρμακα; NO3=25-50 NO2=0 (mg/l) GH=10 d KH=0-3 d απο stick Tetra pH=7,5 (από υγρό test tetra) Θ=27 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια socolofi | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-06 14:10 |
Ασθένεια σε Gourami | Liolios | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 14-02-06 11:08 |
Ασθένεια platy ??? | drakoulis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-05 11:37 |
Χτύπημα ή ασθένεια | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 22-10-05 23:28 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |