|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Είναι στην πίσω μεριά και των 2 ντουλαπιών Παράθεση:
![]() Έχεις απόλυτο δίκιο!! Το άφησα προσωρινά γιατί θέλω να μαστορέψω και τα καλώδια της TV. Δεν θα πέσει κανένας πάνω,μόνος μου είμαι, αλλά την Κυριακή το συμαζέβω...Thanks |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις σας μου είναι πολύτιμες μιας και είμαι και νέος και αγχωμένος και ΔΕΝ εμπιστεύομαι τους εμπόρους των pet shops...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τεστ ap<ακουαριουμ φαρμασουτικαλ ολο το ονομα προφερεται>ειδικα την αμμωνια no2 και no3 σιγουρα αλλαχτα και αμα παιξεις με co2 και r.o καλυτερα και τα αλλα για να χεις καθαρη εικονα απ τις παραμετρους...στα τοσα εξοδα ενος τετοιου υπεροχου ενυδρειου καλο ειναι να ναι ολα οκ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
Τα βρηκα με τη θερμοκρασία, δεν είναι πρόβλημα.
Έχω θέμα... ! . ! . ! Βρήκα το seramic 199¤ απο το internet. Στα μαγαζιά παίζει στα 450¤... Μου είπαν οτι ΔΕΝ έχεί εγγύηση... Τους είπα οτι (ΧΕΣΤ%@Α) δεν μ'ενδιαφέρει, μιας και να μου βγεί σκάρτο το πρώτο και να πάρω δεύτερο απο την εταιρία(που δεν έχει εγγύηση) πάλι δεν φτάνω το κόστος τους... Τι να κάνω;;; Να το πάρω;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μοναδική παρατήρηση που θα κάνω εγώ είναι ότι θλίβομαι όταν βλέπω να στρώνετε ενυδρείο με χρυσόψαρο. Απαράδεκτο !!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά αλλά είναι αμαρτία να στρώνεις το ενυδρείο έτσι. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν τι λέτε;;; Καλύτερα νομίζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη προσπαθεια για αρχη,εχεις βεβαια αρκετο μελλον,και πολυ διαβασμα ακομη.....
keep walking ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τιποτε παραπανω απο οτι σου ειπανε οι φιλοι παραπανω,απλα να παρατηρεις,και να χρησιμοποιεις υλικα φυσικα και οχι τεχνητα.ετσι θα ειναι το ολο θεαμα του ενυδρειου σου μοναδικο και φυσικο.
τα οπλα σου ειναι πολλη υπομονη,διαβασμα,και παρατηρηση.... οσο καλυτερα να κανεις και τα 3,τοσο το ενυδρειο σου θα πηγαινει καλυτερα.. καλη συνεχεια απο μενα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πατριωτάκη σε καλοσωρίζω αρκετά καθυστερημένα!!!! ¶κουσε τις συμβουλές των παιδιών και όλα καλά θα πάνε!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|