|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δες τι βρήκαμε εχθές το πρωί στο μαγαζί. Σκεφτήκαμε να στο στείλουμε ώστε να μπορείς να τους την πεις γενικά και αόριστα...
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη azores : 19-03-07 στις 00:51 |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τόσο γενικό και αόριστο αυτό που βρήκατε....που και ο Χαλβάς θα δυσκολευτεί
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον πρεπει να ειναι μια ανουμπια που ανθιζει..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ανούμπια με το μπουμπούκι της βρε παιδιά! Που το είδατε το αόριστο?
|
||||
|
||||
![]()
το αοριστο ηταν οταν η φωτο ηταν μικροτερη μετα εγινε διορθωση και μεγαλωσε...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τι το περίεργο έχει μια ανούμπια που ανθίζει;
Και μάλιστα για τον χαλβά μας;;; ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπαααα Photoshop είναι, οι anubias δεν ανθίζουν ποτέ, σας λένε ψέματα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και το θέμα μας είναι ότι στη συνάντηση είπα στο Γιώργο ότι θα του βρω ανούμπια με λουλούδι. Και του βρήκα.! Βέβαια εάν θέλεις Μιχάλη, μπορώ να την μεγαλώσω ξανά ή να την μικρύνω κι' άλλο σε βαθμό που να μην φαίνεται καθόλου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Γιώργο να την κάνω ένα πακετάκι και να την στείλω;;;;;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Μαριλένα.
![]() Τι κάνεις; Γιατί να μην τολμήσουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
Και πως θα του τη λέω εγώ μετά ?????
Ξέρεις τι απόλαυση είναι κάθε φορά που βλέπω ποστ με άνθος να στέλνω στο χαλβά χαιρετίσματα ? ![]() Ε..... δεν είπα εγώ ποτέ ότι η καλωσύνη είναι ένα από τα προτερήματά μου !! ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Γειά και από μένα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tι τραβάω ο άνθρωπος !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια στο μαγαζί η οποία δεν είχε άνθος! Προχθές που την κοιτούσαμε με τον Πάνο (liolios) είδαμε το μπουμπουκάκι της!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|